Hvordan Crimp Speaker Wire

Hvordan Crimp Speaker Wire


Krympe er en skjøte metode for deg å si opp dine kontakter og ledninger. De fleste mennesker frykter krympeprosessen vil være for komplisert for dem å gjøre. Det innebærer plast og elastisk deformasjon, samt kjenne en ting eller to om hvordan metaller fungere. Men, krymping høyttalerledningene er ikke så vanskelig som det høres ut. Man trenger bare å ta hensyn til isolasjonsmaterialet støtte samt ledningen interaksjonen under krympeprosessen. Å vite hvordan du skal krympe høyttalerledningen vil bidra til å forbedre talerens holdbarhet, spesielt i tøffe miljøer.

Bruksanvisning

1 Bruk fargede klistre kategoriene for å merke hver høyttaler ledning for enklere notasjon.

2 Kontroller ledningsstørrelse funnet på siden av kabelen og matche det med presskontakt. Sett ledningen inn i ledningen presstangen måler hvis det ikke er størrelsen oppført, og bruke hullstørrelse som passer din ledning som måler størrelsen.

3 Kle av rundt 1/4 tommers av isolasjon ved hjelp av wire stripper. Dette vil utsette metalltråden inne i høyttalerkabelen. Gjenta det samme trinnet for hver av de ledningene som du vil krympe sammen.

4 Hold på begge ender av uisolerte ledningen og sette dem inn i krympekontakten. Se til at der er en ledning for hver ende.

5 Sjekk krympekontaktstørrelse ledningen og matche det til sitt respektive spor i tråd crimper.

6 Få krympe kontakten med ledninger og plassere den i midten av riktig tråd crimper sporet. Du vil se dette området markert på wire crimper, ved siden av hvert spor.

7 Klem håndtakene wire crimper for sine tips for å trekke inn i en nær. Krympe kontakten vil da stenge tett på begge ledningene, fullføre krympeprosessen.

Hint

  • Hver ledning crimper spor som passer en kontakt med en helt annen størrelse. Sørg for å sjekke om størrelsen på kontakten før du legger inn krympekontakten inn i sporet.
  • Se til at du matche ledningene i henhold til de fargede klistre kategoriene for å unngå feilaktige eller feil tilkoblinger.