Hvordan Clip bunnen Seat Cushion i en 2000 Alero

Baksetet for 2000 Oldsmobile Alero består av to hoveddeler; sete-rygg og bunn pute. Utføre visse reparasjon eller utskifting prosedyrer, for eksempel erstatte de bakre høyttalerne, vil kreve fjerning av baksete komponenter. Den bakre seteputen har to quick-release klipp, designet for å sikre den fremre delen av puten sammen med bunnplaten. Unnlatelse av å klippe den bakre seteputen kan føre til unødig skade på dekker, i tillegg til å utgjøre en potensiell sikkerhetsrisiko for passasjerene sitter på baksiden.

Bruksanvisning

1 Skyv forsetene til fremre posisjon. Brett forsete-backs for å gi ekstra arbeidsplass.

2 Plasser den bakre seteputen over sittegruppe på gulvet bak pannen. Hold baksetet sikkerhetsbelte festene over bakre seteputen og skyv puten på plass, noe som gjør at sikkerhetsbelte festene er riktig plassert mellom de midterste sporene som ligger på baksiden av puten.

3 Undersøke de to quick-release klipp, som ligger på forsiden av puten. Justere plasseringen av seteputen før quick-release klipp på linje med de tilsvarende holderne på gulvet pan.

4 Senk seteputen, noe som gjør at quick-release klipp setter ordentlig inn i gulvet pan holderne; Trykk ned på hver side av seteputen for å låse den på plass. Sitt på begge sider av setepute for ekstra tiltak.

5 Ta tak i fremre del av seteputen og løft oppover for å sikre låsemekanismer er skikkelig engasjert.

6 Juster forsetene for å fullføre installasjonen.