Hvordan Clean Out rust fra en traktor Gas Tank

Hvordan Clean Out rust fra en traktor Gas Tank


Nesten hver gammel gård implementere vil ha rust på den, og traktorene er intet unntak. Det er lett for traktor gasstanker å bli rusten, siden de ikke alltid brukes hver dag og er ofte etterfylt med gass bokser som kan inneholde betydelige mengder vann. En elektrolytisk bad kan klare opp mest rust fra det indre av en gasstank traktor.

Bruksanvisning

1 Fjern gasstanken fra traktoren og legg den i et kar. Fyll tanken med en løsning av en spiseskje med lut eller vaske soda for hver liter vann.

2 Bruk en stålstang som du ikke vil bruke igjen som en anode. Klemmer bør støtte den, holde den unna direkte kontakt med gasstanken. Fest en ledning til tanken, og en til anoden. La ledningene dingle over på siden av karet.

3 Den svarte klemmen av en batterilader til kobbertråden er festet til tanken. Den røde Laderen klemmen skal kobles til kobbertråden festet til anoden.

4 Plugg i laderen, er sikker på at det går inn i en GFCI, eller jordfeilbryter, uttak. Løsningen på innsiden av gasstanken begynner å boble. La laderen kjøre i ca åtte timer. Trekke ut kontakten og tømme tanken. Vask den ut for å fjerne eventuelle rester som ikke feste seg til anoden.

Hint

  • Pass på å bruke vasking brus i stedet for natron. Hvis du bruker lut, sørg for å bruke gummihansker og vernebriller; lut er svært etsende.