Hvordan Clean Gear olje fra en bakre ende Housing

Hvordan Clean Gear olje fra en bakre ende Housing


Fjerne differensial væske fra bakenden bolig er en god måte å gjøre det lettere å jobbe med. Fjerne væske og erstatte det er et forslag til vedlikehold på bilen din, som er markert i brukerhåndboken. Hele jobben skal ta omtrent en time å fullføre. Du kan kjøpe de verktøyene som trengs for denne jobben på din lokale auto deler butikken eller butikk.

Bruksanvisning

1 Plasser en bøtte under den bakre differensial tappepluggen. Fjern dreneringspluggen fra baksiden slutten forsamlingen. Pluggen kommer til å bli plassert på hver side av differensial, eller den bakre inspeksjonsplaten. De fleste bakre differensial tappepluggene har en enkel 3/8-inch skralle hullet. Andre kan ha en 1/2-tommers stasjon hull, eller en sekskanthull i enten metriske eller standard størrelse.

2 Tapp av bakre differensial i minst femten minutter. Bruke en hevert pumpe med en 1/4-tommers slange feste for å nå bunnen av differensial pan. Siphon ut resten av differensialfluid i bøtten.

3 Sett tappepluggen tilbake inn i huset når drenering er fullført. Dette vil sikre at uansett hva din plan med differensial er, trenger du ikke mister den viktige bunnpluggen.

Hint

  • Du kan avhende differensial væske på noen auto deler butikker. Du kan definitivt avhende denne væsken på din lokale oljeskift butikk eller standard automotive garasje.