Hvordan Clean Car Paint

Rengjøring billakk og vasker en bil er to svært forskjellige prosesser. Mens vaske bilen fjerner løs skitt på overflaten, renhold maling fjerner forurensninger som er satt dypt i finish og kan gi male et kjedelig utseende, selv når bilen er nyvasket. Før du rengjør maling, vaske bilen med såpe og vann. Det er ingen måte å komme til de dyptliggende forurensninger hvis malingen er fortsatt dekket av gjørme eller veisalt.

Bruksanvisning

1 Vent til bilen for å tørke eller tørke den med mikrofiberklut. Spray en 12-by-12-tommers området på bilen med smøremiddel som kommer med detaljering leire.

2 Gni leire på bilens maling over den smurte området. Bruk en frem og tilbake bevegelser og arbeid i rader til du har rengjort hele området. Før du går videre, legger hånden i en plast sandwich bag og føler overflaten gjennom plasten. Feel for eventuelle gjenværende støt forårsaket av bakken i grus.

3 Fortsett å gni området med leire til det ikke er flere støt. Tørk området med en mikrofiberklut til å fjerne leire er rester.

4 Gjenta trinn 2 og 3 for å rydde resten av bilen. Det er trygt å bruke leire på umalt metall og glass, men ikke på lys eller dekk gummi.

5 Hvis det er noen linjer eller virvler på malingen når du er ferdig, buff dem av. Spray området med pre-voks renere og tørk den ned igjen.

Hint

  • Sjekk leire jevne for store rusk. Fjern eventuelle rester umiddelbart, eller du kan skrape car.You kan bruke leire i flere rengjorde. Mold det å få ren leire på overflaten. Når alle leire er skitten, det er på tide å kaste det ut.Hvis din leire ikke kom med spray, bruk en blanding av 3 kopper lunkent vann til en cap full av auto såpe. Ikke bruk såpevann du brukte til å vaske bilen.
  • Aldri gni leire på bilen uten å smøre det første. Smøremiddelet holder leire fester seg til malingen.