Hvordan Clean Car Glass

Hvordan Clean Car Glass


Rengjøring av bil glass er viktig ikke bare fordi det hjelper bilen ser bedre, men fordi rene vinduer sørger for sikker kjøring. De fleste mennesker, derimot, hater rengjøring bil glass fordi de alltid ender opp med striper og vind opp med å gjøre jobben to eller tre ganger. Rengjøring av bil glass kan gjøres riktig første gang hvis du bruker litt tid på det og bruke de riktige verktøyene.

Bruksanvisning

1 Flytt bilen ut av solen, der renere eller vann kan tørke ut raskt og etterlate striper og flekker.

2 Rengjør de andre delene av bilen først. Rengjør utsiden og innsiden av bilen helt, og deretter vaske vinduene. Du ønsker ikke å få vinduene skitne under rengjøringen andre deler av bilen.

3 Rengjør vinduene med ikke-ammoniakk glass Gleaner, og bruke en mikrofiberklut. Ammoniakk har farlige gasser og kan ta missfarging av av vinduene. Mikrofiberklut er lofri og er bra for å jobbe flekker ut.

4 Gå tilbake og bruke bare klut og vann for å fjerne eventuelle streker som er igjen på vinduene.

5 Rull ned vinduene for å sikre at du får toppen av alle vinduene. Få et spesialverktøy som Glass Master Pro Glass og Surface Cleaner å nå vanskelige å nå steder som nederst på bakre frontruten (se Ressurser).

Hint

  • Betale ekstra oppmerksomhet på frontruten; du tilbringer mesteparten av tiden din ser ut dette vinduet, så det er verdt innsatsen.