Hvordan Clean Car frontruter

Etter vask og detaljering hele bilen, det er ett område som kan utgjøre forskjellen mellom en super ren bil, og en semi-ren bil: frontruten. Vask av frontruten er ofte en av de mest glemt, og viktig, deler av bilen for å vaske. Sittende bak en skitten frontrute kan gjøre bilen føler meg skitten hvis du ser på sotete, feil sprutet vinduer. Lær hvordan du rengjør frontruter og ha den reneste bilen rundt.

Bruksanvisning

1 Vask utsiden av frontruten med bilbransjen såpe, en svamp og varmt vann. Dette vil fjerne skitt, smuss, bug rester og alt annet på frontruten. Bruk store, sirkulære bevegelser med en svamp og skyll frontruten helt.

2 Spray glassrens på en brettet papirhåndkle og bruke den til å tørke av innsiden av frontruten. Du må kanskje gjøre dette flere ganger for å vaske hele frontruten. Etter renere tørker, bruk en ren papirhåndkle å buff frontruten fri for striper.

3 Gå over utsiden av frontruten med stålull etter frontruten tørker. Gni i sirkulære bevegelser. Dette vil fjerne eventuelle vann flekker eller striper på glasset.

Hint

  • Alltid buff glass rengjøres med rengjøringsmiddel for glass. Hvis ikke polert å kvitte glass striper, kan frontlykter fra motgående natt trafikk forårsake uklart og fuzzy synlighet.