Hvordan Clean Car Dekk med kjøkken Spray

Noen mennesker elsker å vaske sine biler, men noen folk hater å bli plaget med det i det hele tatt. Dekk er en av de mer irriterende delene av bilen for å skrubbe. Noen ganger virker det som om de bare aldri ser rent! Hovedårsaken til dette er at sot du ser på dekkene er bremsestøv, blandet med en sunn mengde skitt. Den bremsestøv er innstilt på å holde seg til hjulene, så du trenger litt ekstra hjelp for å få gnisten tilbake. Det er ikke nødvendig å kjøre ut til butikken og kjøpe en dyr dekk renere, kan du bruke noe du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet ditt. Den følgende artikkelen vil vise deg hvordan du rengjør dekkene med matlaging spray.

Bruksanvisning

1 Spray dekkene rikelig med slangen, slik at de er fullstendig mettet.

2 Tørk dekkene med en ren klut eller dekk børste. Dette vil bidra til å løsne noe av crud før du treffer den med tunge ting!

3 Skyll dekket med vann på nytt. Tørk dekket helt tørt med en klut.

4 Spray dekket med cooking spray og la den sitte i et minutt. Oljen i spray vil bidra til å fjerne bakken i skitt, samt gjøre dekk glans.

5 Tørk dekket av med børsten igjen, skyll igjen, og spray på et siste strøk med matolje. Tørk denne pelsen av, men vær forsiktig så du ikke fjerner all oljen og miste glansen.