Hvordan Clean Car Carpet fra Winter Salt

Hvordan Clean Car Carpet fra Winter Salt


Mens vinteren salt beskytter deg mot sklir og faller på is og snø, kan det også være et kaldt vær irritasjon når det kommer til rengjøring bilen teppe. Saltet holder seg lett til deg skoene og raskt akkumuleres i bilen tepper. Saltet forlater rotete hvite flekker, som når blandet med slurvet våt snø, vil forverres utseendet på bilens interiør. Dette gjør det viktig å vite hvordan du skal rense teppet effektivt å fjerne salt som har akkumulert inne i bilen.

Bruksanvisning

1 Rengjør tepper med en støvsuger for å samle så mye løs vinter salt som mulig. Bruk en slange vedlegg for å plukke opp den løse salt du finner i sprekker og hulrom på teppet.

2 Spray tepper med skummende teppe renere. Les bruksanvisningen på flasken, som typisk vil henvise deg til å la renere sitte i noen minutter før skrubbing.

3 Skrubb skummende rengjøringsmiddel inn i tepper med en svamp eller børste. Bruk små sirkulære bevegelser som vil tillate deg å dekke hele teppet effektivt. Gjenta til du har renset hele teppet.

4 Støvsug tepper gang til for å samle alle rester som du har trukket ut av teppet, og gjenta denne prosessen etter behov når vinteren salt akkumuleres i bilen.