Hvordan Clay bilen din før du Wax

Hvis bilens lakk ser ikke glatt og blank etter en grundig vask og voks detaljering jobb, må du kanskje ta det et skritt videre i detaljering prosessen. Forurensninger som treet sap, overspray, bremsestøv og andre miljømessige nedfall blir bundet til maling overflate, slik at den kjedelig. Du kan ikke bare vaske disse forurensninger av, men du kan bruke en leire bar for å fjerne dem før du påfører voks. Clay bilen før du voks det og du vil få en blank, glatt lakk.

Bruksanvisning

1 Vask bilen din i skyggen med bil såpe og en myk svamp. Skyll bilen fra topp til bunn, og la det tørke helt. Hold bilen i skyggen slik at overflaten ikke blir varmt.

2 Spray detalj spray eller leire smøremiddel på et lite område, om en ett- eller to-fots square. Ta en palm-størrelse stykke leire bar og gni den over smøremiddel. Gni fram og tilbake eller opp og ned, ikke i sirkler. Gni til leire bar glir lett over området.

3 Smør et nytt område og brett leire bar så det forurensede delen ikke røre bilen. Gni bar over den smurte området før det glir lett. Gjenta dette til hele bilen har blitt gnidd inn med leire bar.

4 Bruk en svamp voks applikator å bruke voks til bilen din. Begynn foran på bilen og arbeid bakover, ved hjelp av små sirkulære bevegelser.

5 Buff tørket voks ut av bilen med en microfiberklut. Begynn foran på bilen og arbeid på baksiden slik at alle voksen har tørket av den tiden du buff den.

Hint

  • En leire bar kan eltes, brettes og brukes flere ganger før det ikke lenger er trygt å bruke på bilen din.
  • Oppbevar leire bar i et lukket, lukket beholder etter sprøyting det med smøremiddel.
  • Ikke leire en bil som er skitten. Leiren plukker opp skitt og kan gni det inn i malingen, forårsaker riper.
  • Ikke bruk en leire bar som har falt på bakken. Små partikler blir plukket opp og kan føre til riper i lakken.