Hvordan Cadillac direkte innsprøyting motor arbeid?

Hvordan Cadillac direkte innsprøyting motor arbeid?

Oversikt

Hvordan Cadillac direkte innsprøyting motor arbeid?

Hvordan Cadillac direkte innsprøyting motor arbeid?

Direkte bensininnsprøytning

Tradisjonelle bensininnsprøytning pre-mix bensin og luft til å forårsake eksplosjonen som driver motorens stempler. Denne prosessen er gjort som gass og luft blanding skriv sylindere fra injektorer og inntak manifold. Den direkte innsprøytning prosessen ikke pre-mix bensin og luft før den er antent. I stedet gass kommer direkte inn i sylinderen fra den drivstoffinjektorene mens bare luft suges gjennom inntaksmanifolden.

Cadillac direkte drivstoffinnsprøytning

I 2008 GM begynte å bruke direkte innsprøytning på 3.6l V-6 CTS. Systemet, ifølge forhandlere, har økt motorytelse fra 255 hk til 300 hk. Drivstofføkonomi, på grunn av direkte innsprøytning, har sett en økning på 3 til 5 prosent. Cadillac-modeller med direkte bensininnsprøytning også kjøres på 87 oktan bensin, mens tradisjonelt ble premium drivstoff som kreves for optimal ytelse.

New Cadillac Drivstoffsystem Construction

Cadillac direkte innsprøyting systemer er bygget med en nydesignet rustfritt stål drivstoff linje som strømmer til fuel rail. Dette er tilpasset de høye trykk som er involvert i direkte injeksjon. Ifølge Cadillac, det har også oppgradert drivstoffpumper på direkte innsprøytingsmotorer til å pumpe mer enn 1700 psi press for å fullføre injeksjonsprosessen. Pumpen er også gjort for å operere ved lavere trykk ved tomgang (se Resources).