Hvordan bytter ut den fremre Struts på en PT Cruiser

Hvordan bytter ut den fremre Struts på en PT Cruiser


Staget til styringsgruppen knoke monteringsutstyr på din PT Cruiser bruker taggete bolter. Sørg for å holde dem på plass med en back up skiftenøkkel og bare slå nøtter når du fjerner. Når du er ferdig med å erstatte den spankulere montering eller forsamlinger, har forhjulene justert.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et trygt sted på et plant underlag. Åpne panseret og løsne de fremre hjulknastene ved hjelp av en lug skiftenøkkel på den siden du skal bytte den spankulere montering eller begge sider hvis du skal bytte begge spankulere forsamlinger.

2 Løft fronten av bilen ved hjelp av et gulv jack. Trygg støtte den på bukker og fjerne dekk eller dekk.

3 Match-merke strut braketten til styringsgruppen knoke montering ved hjelp av en blyant eller annet egnet markør for å justere den nye strut under installasjonen.

4 Fjern bakken stroppen og hjulhastighet sensor fra strut braketten (hvis montert) plassert bak rattet montasje, med en fastnøkkel eller skralle og socket.

5 Fjern boltene og mutterne fra staget til styringsgruppen knoke montering. Bruk en skiftenøkkel som en backup verktøy for å holde bolten på plass når du fjerner mutteren med en fastnøkkel eller skralle og socket.

6 Fjern de tre øverste spankulere montering nøtter ved hjelp av en fastnøkkel eller skralle og socket.

7 Fjern spankulere montering av styringsgruppen knoke. Du må kanskje tvinge strut av knoke ved hjelp av en gummihammer.

8 Sett den nye spankulere montering på plass og installere de øvre feste nøtter og dreiemoment til 23-fots lbs. (31 Nm). Installer spankulere til styringsgruppen knoke bolter og muttere.

9 Juster strut braketten til match-merket på styringsgruppen knoke. Hold bolten godt på plass med en skiftenøkkel som du installerer mutteren med en fastnøkkel eller skralle og socket.

10 Installer nøtter i to trinn. Først dreiemoment dem til 40-fots lbs. med en momentnøkkel. Deretter slår mutrene 90 grader. Dersom bolter og muttere er rustne, erstatte dem med nye.

11 Installer bakken stroppen og hjulhastighet sensor på strut braketten.

Hint

  • Ulike PT Cruiser årets modeller kan kreve ulike momentinnstillinger for struts montering maskinvare. Ta eventuelt kontakt kjøretøyet service manual eller lokal dealer.You kan leie en momentnøkkel på din lokale auto deler uttaket hvis du ikke har tilgang til en.