Hvordan bytter ut den bakre skivebrems Lining opp på en Ford

Hvordan bytter ut den bakre skivebrems Lining opp på en Ford


Bremsesystemet er viktig for sikkerheten til din Ford kjøretøy. Ved å erstatte slitte bak bremseklosser, kan du forhindre skade på andre, dyrere bremsedeler. Slitte bakre bremseklosser kan også forhindre at parkeringsbremsen fra å holde kjøretøyet på en sikker måte. Skifte skivebremseklosser er en god gjør-det-selv reparere for hjemmet mekaniker; gjøre det selv kan du spare penger og tid.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts på bakhjulene, men ikke fjerne dem. Jack bak på kjøretøyet, og støtte det med jack stands. Fjern de bakre hjulmuttere, og ta av bakhjulene.

2 Blokker forhjulene, og løsne parkeringsbremsen. Sug bremsevæske fra reservoaret, under panseret, før det er under minimumsnivået, for å hindre overløp.

3 Klemme calipers med en C-klemme, for å avsløre lysbilde pinneboltene. Fjerne den C-klemme, og ta ut boltene. Ta av målepunktene, og knytte dem til bakre travers, slik at de ikke henger fra bremseslangen.

4 Fjern bremseklossens tøfler, og kast dem. Trykk på påhengs bremsekloss innover, for å frigjøre tappen, og vri den for å fjerne den. Vipp innenbords bremsekloss for å løsne den fra caliper stempel, og fjerne det.

5 Plasser den nye innenbords bremsekloss mot caliper stempel, og trykk på låsefjæren inn stempelet. Plasser den ene enden av påhengs bremsekloss mot caliper, og vri det nedover, inntil holde fjærer og knaster sitter. Plasser de nye sko tøfler på bøylen montere

6 Sett bøylen rundt rotoren, så skyve pin monterer er justert. Sett boltene, og stram dem til 20 ft-lbs. Sett på hjulet, og trekke til mutrene. Senk bilen, og trekke til mutrene igjen.

7 Legg bremsevæske til det høyeste nivået i reservoaret. Pump bremsene flere ganger, og legger mer bremsevæske etter behov. Start motoren, og pumpe bremsene flere ganger, før de føler seg fast. Sjekk væskenivået, og rette en siste gang, om nødvendig.