Hvordan bytter jeg 1996 Jeep PVC Ventiler?

Hvordan bytter jeg 1996 Jeep PVC Ventiler?


1996 Jeeps er utstyrt med PCV ventiler. PCV ventil, eller positiv veivhus ventilasjonsventil, er en viktig komponent i å opprettholde motorens effektivitet. Ventilen fjerner skadelige gasser fra motorens veivhus, reduserer trykkoppbygging. Når PCV ventilen blir skitten eller skadet, vil trykket begynner å øke, og kan forårsake store skader på motor og tilhørende komponenter. Det er viktig å erstatte ventilen for å sikre din Jeep kjører riktig.

Bruksanvisning

1 Plasser Jeep i "Park". Slå av motoren og ta ut nøkkelen. La Jeep å sitte og avkjøles i en halvtime før du begynner på vedlikehold under panseret.

2 Åpne panseret. Finn PCV ventilen. Ventilen er funnet på den venstre ventildeksel av motoren, nærmest til batteriet. Ventilen sitter i en hvit gummi grommet og har en liten slange som kommer ut av det. PCV ventil sitter direkte på oljepåfyllingsrøret på alle Jeep modeller.

3 Klem PCV ventil ved hjelp av nebbtang. Trekk ventilen ut av pakningen. Trekk ut slangen fra PCV ventilen. Kast skitten eller ødelagt enhet.

4 Installer en ny PCV ventilen ved å plassere det inn i gummigjennomføringen og presser ned. Ventilen vil passe godt inn i maljen; vil du høre et klikk når ventilen er helt i. Sett slangen tilbake i slutten av den nye ventilen. Ventilen er nå installert og klar til bruk. Lukk hetten.