Hvordan bytte til GSM eller Edge i en Blackberry

Hvordan bytte til GSM eller Edge i en Blackberry


En Blackberry-enheten kan bruke hvilken som helst operatør tjeneste som benytter GSM eller EDGE-nettverk. Visse data funksjoner ikke fungerer i GSM eller Edge-telefoner, avhengig av dekning, men du bør alltid være i stand til å ringe og motta samtaler på begge nettverk.

Bruksanvisning

1 Trykk på Blackberry "Meny" -knappen, som ligger på venstre side av styrekulen. Bla ned til "Manage Connections" og klikk på styrekulen. Marker "Mobile nettverk". Hvis det er en hake, det er koblet til. Hvis det ikke er merket, klikk på styrekulen. Vent til Blackberry for å koble til nettverket.

2 Sjekk hvilket nettverk som du er nå koblet. Trykk på "Meny" -knappen, og bla til "Manage Connections." Klikk på styrekulen. Bla ned til "Tjenestestatus" og klikk på styrekulen. Bla ned til du ser "Mobile nettverk". Under "Mobile Network" vil lese "Edge" eller "GSM". Hvis du vil veksle mellom "GSM" og "Edge", klikk på "Meny" -knappen, deretter "Alternativer for mobilnett." Under denne skjermen, endrer du "Connection Preference" ved å fremheve "GSM" eller "Edge".

3 Kontakt tjenesteleverandøren hvis tilkoblingsinnstillingen ikke redde. Hvis tilkoblingen for "GSM" eller "Edge" ikke fungerer, er det en mulighet for en teknisk nettverksproblem i ditt område.