Hvordan bygge Pipe Buggies

Hvordan bygge Pipe Buggies


Folk kjører lette fritidskjøretøy, kalt buggies, som kan kjøre på sand eller langs gjengrodde stier. Hele chassiset er laget av rør-rør som holder setene og kjøre mekanismer. Strukturen gir minimal beskyttelse til sjåføren i tilfelle buggy velter. Basert på den type buggy du bygger, kan du plassere sammen slangen for å danne kabinettet ved å bøye den på plass og sveise rørene sammen.

Bruksanvisning

1 Legg ut 4130 krom moly tube - en karbonstål blandet med krom og molybden - for chassiset basert på hva slags buggy du bygger, størrelsen på buggy og antall plasser det vil holde. Du vil ha mindre rør for lys sand jernbane buggies, som bare har en firkantet bur, mot stein buggies som trenger forsterkning for buret for å beskytte føreren mot velt.

2 Sett røret inn i røret bender, noe som gjør 45-graders og 90 graders svinger for buret. Bøyer rør for sidene av rammen som gjør taket og buret for å beskytte føreren og passasjerer. Lag chassisrammen med nok rør for å støtte sitteplasser, overføring, foran og bak aksler, rattstammen og motoren.

3 Kutt hull i slangen med hullsag Notcher å koble slangen som rammer avlytting. Plasser slangen i klemmene sikkert. Så gjennom den første tynne rørveggen uten å kutte helt gjennom røret eller deformere metallet. Lag et hull stort nok til å skyve en annen slange inne for sveising.

4 Sveise røret leddene sammen med en TIG sveiser. Plasser den korte sveisen buen i nærheten av røret som du mate en metalltråd mot felles. Smelte ledningen, hvor de to rørene krysser hverandre, og legger et basseng av metall i en fast sveis rundt hele røret.

5 Vent fire minutter for røret avkjøles. Se etter steder hvor det ikke er en solid sveis. Fortsett TIG-sveising for alle leddene før du har en full frame for din pipe buggy chassis.