Hvordan bygge en Wood Truck Bed

Lastebiler er konstruert for transport av tunge, lange gjenstander. Naturligvis denne nytten kan komme til en pris. Hvis din lastebil seng har blitt så spist opp av rust eller skadet utover reparasjon som det er en fare å bruke, kan du bygge en lastebil seng av tre. Sengen skal være solid, holdbar og veien trygg, og når du er ferdig med å sette opp lysene.

Bruksanvisning

1 Hekt den opprinnelige lasteplanet. Bruk en skralle og socket, løsne bolter som holder lastebil seng på plass. Når boltene er løsnet, fjerne lasteplanet. Du trenger et par av folks hjelp til å gjøre dette.

2 Måle bredden av den gamle lasteplanet med et målebånd.

3 Skjær åtte stykker av 4-tommers av 6-tommers biter av tre i bredden målt i trinn 2. Skru delene inn i seng ved hjelp av bolter.

4 Skru 4-tommers med 6-tommers biter av tre longways i sengen. Gjør dette til sengen er helt dekket.

5 Plasser tre planker oppå hverandre og plassere dem på den ene siden av sengen for å skape en vegg. Gjøre det for den andre siden av sengen.

6 Skjær tre styrene til bredden på sengen. Plasser disse på tvers av brikkene i trinn 5. Sørg for at du plass dem ut jevnt. Skru platene inn i styrene nedenfor.

7 Hengs tre vegger med metallhengsler. Sett tilhengeren lysene på baksiden av sengen. Disse kreves for lastebil for å være kjøresikre.