Hvordan bygge en TV stativ for Cable

Hvordan bygge en TV stativ for Cable


Mange kommersielt tilgjengelige TV står er enten for billig og spinkel eller er bedre kvalitet, men dyrt. Finne en lykkelig medium er ikke alltid lett, men du kan lage din egen. Dette gir deg også frihet til å tilpasse. Hvis du har kabel, legge til en hylle for kabelboks og lage pene kabel hull på baksiden av stativet slik at det ikke ser ut som et rot av ledninger og kabler.

Bruksanvisning

1 Kutt 2-tommers ark trelast i ett stykke for de beste 36-by-20-inches; en brikke for basen 30-by-20-inches; to stykker for sidene 24-by-20-tommer og en tredje på 24-by-20 for sokkelen. Skjær to-for-en trelast i to klossene, som er 20 inches lang.

2 Still toppen, bunnen og hylle på toppen av hverandre, hver sentrert på toppen av den andre. Markere et punkt 4 inches i fra baksiden, sentrert. Fest 2-tommers bredde kjerne litt å bore og bore et hull gjennom alle tre stykker for å tillate kabler.

3 Plasser topp og basen stykke flatt på arbeidsområdet. Finn midten av hver bit lengde og trekke en linje langs den (på 15-inches for basen og 18-inches for toppen). Plasser dem slik at linjene matche opp. Mål opp 12-inches fra hver side av midt på begge delene og trekke en linje på hver brikke; de to ytre linjene vil være 24 inches hverandre og kamp på topp og bunn; Dette er hvor sidene av stativet skal festes.

4 Fest dado blad til så og sette den til å kutte en dado (groove) som er 2-inches bred og ½-tommers dyp. Hvis to-tommers trelast er litt mindre enn 2 inches på grunn av normal krymping, måle nøyaktig bredde og juster dado blad tilsvarende. Skjær dado spor ut langs linjene du har merket på toppen og bunnen, som er 24-inches hverandre; bruker den ytre kant av linjen.

5 Legg dine to sidestykker ved siden av hverandre og måle 10-inches ned fra toppen. Tegn en linje på tvers både av dem på dette punktet. Plasser dine cleats langs denne linjen, og lim dem på plass og la dem tørke. Bor fire jevnt fordelt pilothull gjennom hver klamp inn i siden brikke og deretter skru sammen.

6 Plasser toppen av stativet flatt på arbeidsflaten med dado sporene vendt opp. Dekk slutten av hver side stykke med lim og sett dem inn i dado sporene; de skal være i lodd og flush, med klossene vendt innover og justert. Spenn på plass i rett vinkel og la tørke. Snu stå over, slik at den hviler på sidene og toppen er oppreist. Bor fire jevnt fordelt pilothull gjennom toppen i sidene og deretter skru sammen. Gjenta med dado sporene på undersiden og den andre enden av sidestykkene, slik at kabel hullene er på samme side.

7 Fyll skruehullene med tre kitt og la tørke. Sand hele enheten, inkludert sokkelen stykke. Maling eller lakk som ønsket. Plasser stativet hvor du ønsker å sette TV og skyv sokkelen på toppen av klossene, med kabelhullet på baksiden.