Hvordan bygge en subwoofer Box Program

Hvordan bygge en subwoofer Box Program


Utformingen av en subwoofer kabinett er viktig for å få den høyeste kvalitet lyd. Mens du kan kjøpe en subwoofer kabinett og installere sub inn i det, kan den kjøpte kabinettet ikke være så god som du kan designe selv. Flere variable faktor til å skape et høykvalitets sub kabinett - det anvendte materiale, vil volumet av kammeret, og til og med den lengde-til-bredde-forhold som gjør en forskjell. Flere programmer er tilgjengelig for å hjelpe deg å designe din egen sub kabinett.

Bruksanvisning

1 Bruk Subwoofer Design Toolbox, som ligger i Resources, for å hjelpe deg å designe ditt kabinett. Når du har programmet, må du innspill alle kjente parametre - hva slags subwoofer du har, hvilket volum det fungerer best i, hvor mye plass du har til å plassere subwooferen. Etter at du er ferdig, vil programmet sette tallene gjennom en formel for å komme opp med en subwoofer kabinett, komplett med noen skisser. Per februar 2011 koster programmet $ 29.95 for å kjøpe (pluss skatt).

2 Gå til AJ Audio i Resources og laste AJ Audio Subwoofer Design Software. Programmet er freeware, noe som betyr at du kan laste den ned og bruke den så mange ganger du vil uten å betale for det. Programmet har tre separate kabinett design typer: båndpass, forseglet og ventilert. Velg hvilken design du foretrekker, enn inn din subwoofer spesifikasjoner. Programmet vil kjøre tall og komme tilbake med ideelle kabinett design.

3 Hodet til Sisteca og nedlasting Box Designer Gold Edition, et gratis program som bruker 3D CAD-tegninger for å hjelpe deg å designe din egen subwoofer kabinett. For å bruke programmet, innspill variablene du har, og programmet vil gjengi en 3D-modell av ditt kabinett. Du kan rotere denne modellen for å se hvordan det ser ut fra alle vinkler, som samtidig som endrer det som passer dine egne formål.