Hvordan bygge en Roll Cage for en Silverado

Chevrolet Silverado er bilprodusenten flaggskip full størrelse pickup lastebil. En direkte etterkommer av C / K-serien som først ble lansert til forbrukere for 1960 årsmodell, kommer Silverado standard med en 4.3L V6 motor. Imidlertid kan kjøperne velge mellom en rekke motoralternativer og modellstørrelser. Tilpasse disse lastebilene er absolutt ikke en uvanlig tradisjon, spesielt hvis pickup må navigere ekstreme terreng. Hvis du bestemmer deg for å endre din Silverado for tunge operasjoner, kanskje et veltebur hjelpe i tilfelle av en snudd lastebil. Designe og bygge dette veltebur selv er ganske givende.

Bruksanvisning

1 Mål interiøret i Chevrolet Silverado for å få nøyaktige målinger som er nødvendige for veltebur. Hvis du ikke har planer om å fjerne interiør funksjoner, som for eksempel seter og konsoller, så din veltebur må bygges rundt fabrikken oppsett av lastebilen. Imidlertid er det sterkt anbefalt at du fjerner disse festene for å riktig utstyre pickup din.

2 Skissere en grunnleggende interiør til lastebil, med de målene du registrert for å tegne dette veltebur. Bruk lys blyant slag for å konstruere den grunnleggende omrisset av veltebur, forme denne sikkerhetsinnretningen over interiøret i Silverado huset. En standard roll cage linjer taket over fører skjul og festes til vertikalt plasserte stolper på hver side av dette B-stolpen. Vinklet bukseseler støtte denne plassen lignende bur, derfor trekantede figurer fungerer best når man designer.

3 Fjern setene og midtkonsoll fra lastebil for å få tilgang gulvbordet. Skjær ut fabrikken tepper av lastebilen for å bygge roll cage inn i interiøret. Den nederste delen av veltebur må sveises til metall gulvbordet lastebil til helt stabilisere denne enheten. Den beste måten å bygge denne veltebur er å konstruere hver brikke innsiden av lastebilen i stedet for å bygge rammen utenfor.

4 Skjær flere deler av slangen til ytterligere stabilisere din veltebur, feste metall rør mellom de trekantede figurer, over den bakre delen av lastebil eller diagonalt ned forsiden av A søyle, eller frontruten. Weld gussets til hjørnene av veltebur slangen for å ytterligere styrke hver av disse delene, som en enkel tilkobling med rør kan ikke være sterk nok for ekstreme forhold.

5 Sveis hvert av rørene til hverandre for å skape den ønskede roll cage utforming. I tillegg, å sveise de flate stykker av metall til bunnen av hvert av rørene representerer forbindelsesstykkene i dette systemet. Hvis du trenger hjelp med dette sveising på noen måte, ta kontakt med en profesjonell.

6 Skyv skum padding over skuld rør der det er nødvendig. Det siste du ønsker er å påføre alvorlig skade på deg selv under en velt fordi kroppen treffer stabilisert metallrør. Likeledes bolt seter i din lastebil til veltebur når du installerer. Denne måten veltebur og setene er ikke atskilte, skape et tryggere miljø i tilfelle av en velt.

7 Installer alle setene og midtkonsollen som ble fjernet for å få tilgang til gulvbordet lastebil. Erstatte teppet av Silverado kan være et skritt du ønsker å unngå, som lastebilen er nå utstyrt med en heavy-duty sikkerhetsbur. Teppe kan være den siste ting på hjertet for den nylig-modifisert pickup lastebil.