Hvordan bygge en hjemmelaget TV-antenne

Hvordan bygge en hjemmelaget TV-antenne


En HD-TV (HDTV) er ikke annerledes enn noen fjernsynsapparat i at det er behov for en antenne for å plukke opp et TV-signal. Du kan se gratis HD-TV ved å bygge en hjemmelaget digital TV-antenne for HDTV. Du trenger noen forsyninger som finnes rundt i huset eller kjøpt fra en elektronikk eller hobby butikk samt noen vanlige maskinvare. Fremgangsmåten er enkel og krever ingen spesielle mekaniske eller elektroniske ferdigheter. Du vant & # 039; t skade HDTV på noen måte ved hjelp av hjemmelagde digital TV-antenne.

Bruksanvisning

1 Plasser et ark med avis på et bord. Stå tom kaffe kan på avisen med den åpne enden vender opp.

2 Klipp av den ene enden av koaksialkabel med wire cutters. Lag en rift i ytre bekledningen med bladet på verktøyet kniv. Trekk den ytre bekledningen bort fra den indre ledningene med fingrene. Lag en rift i indre skjerming med bladet på verktøyet kniv. Trekk den indre bekledningen bort fra den indre tråd med fingrene.

3 Måle lengden av den tomme kaffe kan med linjalen. Lag en prikk på halvveis med blyant. Mål en tomme ned fra prikk. Hammer spikeren gjennom siden av den tomme kaffe kan på en tomme posisjon.

4 Stopp hamre spikeren da om to tredjedeler av det som er inni den tomme kaffe kan.

5 Vikle den indre ledning ved enden av koaksialkabelen rundt spikerhodet. Hammer spikeren helt inn i siden av den tomme kaffe kan.

6 Plasser en stripe av elektrisk tape over neglen. Glatt elektrisk tape ned med fingrene.

7 Plasser hjemmelaget digital TV-antenne du har gjort ved siden av HDTV. Skru den frie enden av koaksialkabelen inn i HDTV & rsquo; s antenne tilkobling.

Hint

  • Du kan erstatte noen mellomstore metallboks når du gjør den digitale TV-antenne.
  • For kort en lengde på koaksialkabel vil svekke mottak av TV-signalet.