Hvordan bygge en Chevy Big Block Stroker Motor

Hvordan bygge en Chevy Big Block Stroker Motor


En stroker kit øker forskyvningen av en motor ved å øke mengden av reiser gjort av hvert stempel. Stempelet synker lenger hver syklus av motoren. Chevrolet big block motor kommer fra fabrikken med 454 cubic inches. Denne kan økes ved bruk av en stroker kit til 496 kubikk inches. Økningen vil legge dreiemoment og hestekrefter.

Bruksanvisning

1 Demontere motoren ned til bart blokken. Installere en Stroker kit krever tilgang til hele motoren. Fjern motoren fra bilen og montere den på et stativ. Fjern topplokket, slik at forgasseren, inntak og eksosmanifold intakt. Fjern bunnpannen og fjerne hovedlagrene. Fjern veivakselen. Løft ut stengene.

2 Rengjør blokken grundig med avfetting løsemiddel. Hvis tilgjengelig, damp rengjøre blokken.

3 Åpne Stroker kit og inventar delene. Den bør inneholde en ny veivaksel, stenger, stempler, ringer og hovedlagrene. Installer ringene på stemplene.

4 Sett stemplene inn i sylinderen blokk med en ring komprimering ermet.

5 Stikk innom veivakselen og feste hovedlagre, plassere saler av lageret i løpet av journalene til kranken og stramme boltene.

6 Trekk til boltene som holder hovedlagrene med momentnøkkel. Dette gjøres vanligvis i etapper, til fot-pounds nevnt i instruksjonene som fulgte med Stroker kit.

7 Installer cam ved hjelp av en grad hjul. Finn riktig grad i instruksjonene som fulgte med Stroker kit.

8 Bolt på timing stille inn og justere timing.

9 Bolt på frontmotordekselet.

10 Monter resten av motoren.

Hint

  • Velg et kit som kommer med alle delene og krever ingen ekstra maskinarbeid.