Hvordan bygge en 4-Bay UHF-antenne

Hvordan bygge en 4-Bay UHF-antenne


Mange TV-stasjoner tilbyr gratis programmering. Alt du trenger er en antenne, og du kan se dine lokale kanaler uten månedlige regninger. Mange HD-kanaler som sendes over luften (OTA). For de nysgjerrige, fire-bay (sløyfe) antenner er enkle å lage med lite kostnader involvert.

Mottak for sin størrelse gjør en 4-bay-antenne et godt valg. Alt du trenger er noen få verktøy og litt tid til å spare penger.

Bruksanvisning

1 Plasser tre på et flatt underlag med 3-tommers wide siden opp og den 40-tommers lengde strekker seg vekk fra deg. Kjør målebånd ned lengden av tre en tomme fra venstre kant. Plasser merker på 2, 8, 14 og 20 inches starter på kanten lengst vekk fra deg. Gjør det samme ned på høyre side av veden en tomme i fra kanten. Du vil ende opp med to rader med fire merkene sentrert 1/2 tommer fra midten.

2 Skjær åtte lodding stenger ned til 14 inches med dine avbitertang. Bøye hver brikke i to, som danner en "V" -form med en 3 tommers gap ved den åpne enden. Hver etappe av "V" skal måle 7 inches.

3 Plasser en skive over en skrue og skru skruen halvveis inn i et av de merkene på dine tre med skrutrekkeren. Gjør det samme for de resterende syv merkene. Dette er hvor du vil feste "V" formet loddestenger.

4 Bend tuppen av en av kobbertråder med tang for å passe under øverste venstre skrue. Juster vaieren slik at den renner ned raden av skruene på venstre side av treet. Skyv en "V" -formet lodding stang under vaskemaskinen. Stram skruen med den åpne enden av "V" -formet stang pekende rett ut fra skogen på venstre side. Bruk av andre kobbertråd gjenta prosessen øverst til høyre skrue.

5 Skyv en "V" -formet stang under øvrige skiver og skruer på venstre og høyre side. Ta kobbertråder fra de øverste skruene og krysse dem over. Skyv ledningen under andre skive og skrue på den motsatte side av treet. Stram skruen med den åpne enden av "V" -formet stang pekende rett ut fra skogen på venstre side. Kjør kobbertråd under tredje skive. Stram skruen med den åpne enden av "V" -formet stang pekende rett ut fra skogen.

6 Krysse de to kobbertråder over til den motsatte side av treet. Skyv kobbertråd under værende skiven og skruen. Skru til skruen på samme måte som de andre skruer. Du vil ha fire tversoversløyfe figurer på rad. Skjær av overflødig stykke wire med avbitertang.

7 Løft opp den øverste ledningen der den krysser den andre ledningen med fingrene. Pakk elektrisk tape rundt det å isolere den fra ledningen under. Gjør det samme for den andre delen der ledningene krysser. Hvis ledningene ta kontakt, vil antennen ikke fungerer ordentlig.

8 Skru en skive løst på plass over hver kobbertråd punktet mellom den andre og tredje skruen. Fest en tråd av 75-ohm VHF / UHF transformator balun (kabel adapter) til skruen under venstre vaskemaskin og stram skruen. Gjør det samme med den andre ledningen fra transformator balun feste den til høyre side skiven og skruen.

9 Snu antennen over med bue bånd overfor bordet og skru de to 15-by-9-tommers kjøling stativer til skogs. En rack vil stille opp med de to øverste bue bånd og den andre med de to nederste bue bånd. Dette er en reflektor for å sende noen tapte signaler tilbake til bow bånd for et sterkere signal.

10 Fest antennen til en rotor eller solid basen. Antennen er nå klar til å kobles til TV-en din.

Hint

  • Ikke stram skruene. Det vil redusere holdekraft i treverket.
  • Hold antennen unna strømkilder.