Hvordan bygge din egen Blu-ray Disc-spiller

Hvordan bygge din egen Blu-ray Disc-spiller


Markedet er helt lastet med Blu-ray-spillere av ulike slag: high-end entusiast spillere med den nyeste top-notch hardware, mediebokser som ikke bare spiller Blu-ray-plater, men også kobles til mange av de populære web video nettsteder, og lavere-end spillere utformet for prisbevisste forbrukere. Men hver av disse spillerne representerer hva et selskap har i tankene for hvordan du bruker din Blu-ray underholdning. Hva med personlig preg? Lag din egen Blu-ray-spiller som vil tilfredsstille dine egne personlige behov.

Bruksanvisning

Bygging av Blu-ray-spiller

1 Monter komponentene inn i Mini ITX saken. Å ha tidligere erfaring med å bygge en PC er ønskelig, men med litt tid det skal være enkelt å sette hvordan enhetene samtrafikk med hverandre. Det er vanskelig å koble noe på feil måte med moderne hardware design, og dette bør være en enklere oppbygging som en high-end maskin system ville kreve.

2 Installer din kopi av Microsoft Windows. Du vil bruke USB tastatur og mus til å utføre dette trinnet. Når spilleren er i gang og konfigurert riktig, vil du være i stand til å gjøre det meste navigering med fjernkontrollen, men for nå tastatur / mus er avgjørende.

Mens XP kan være gamle, vil det ta opp færre systemressurser enn Vista eller 7. Pass på at hvis du bruker XP at du har en kopi av Media Center Edition. Den vil inneholde flere alternativer i operativsystemet for å konfigurere hjemmelaget Blu-ray-spiller i media kraftpakke som du vil den skal være. Både Vista og 7 kommer med Media Center-programvare i Home Premium-versjoner og høyere.

3 Installer Blu-ray-avspilling programvare. Windows ikke kommer med programvare for å spille Blu-ray-plater, så du må innlemme denne ekstra kjøp inn i bygget. Sørg for at du plukker programvare som er optimalisert for å kjøre på Nvidia Ion-plattform for den jevneste avspilling.

4 Installer Windows Media Center-fjern og noen ekstra programvare som kan også komme med det. Plugg inn USB IR-mottakeren til en ledig port på Mini ITX boksen og sjekke at det fungerer med programvaren.

5 Koble spilleren til TV. Nvidia Ion-plattformen kommer med en HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Koble kabelen fra HDMI-porten på Mini ITX saken inn på baksiden av TV eller lydmottaker avhengig av hvordan din hjemmekino er satt opp.

6 Sett din favoritt Blu-ray-film plate i stasjonen på den nye spilleren.

Hint

  • Kontroller at fjernkontrollen er sertifisert for å fungere med den versjonen av Windows du bruker.
  • Windows Media Center-programvaren inneholder langt flere muligheter enn bare Blu-ray-avspilling. Konfigurer ekstra medieinnhold til din smak for enda flere hjem underholdningsmuligheter.
  • Bygg din egen Blu-ray-spilleren er i hovedsak bygge en spesialisert PC. Hvis denne prosessen gjør deg ukomfortabel, så vil du kanskje revurdere. Hvis du tilfeldigvis ødelegge en del i løpet av prosessen, vil det være opp til deg å få det erstattet. Pass på at du fjerner deg av eventuell statisk elektrisitet buildup, eller du kan skade komponentene. Kontroller også at du merke til riktig plassering av komponenter som du montere dem, og aldri prøve å "tvinge" alt til å passe. Pass på at du aldri har makt kjører til enheten som du jobber på den.