Hvordan bygge din egen bil forsterker

Hvordan bygge din egen bil forsterker


Med kraft målt i gevinst og statisk betraktes som støy, forsterkere er komplekse elektriske komponenter som brukes i biler. Bygg din egen forsterker kan være en komplisert prosess, som du vil være i stand til å ta en liten inngangssignalet og skape et større signal for produksjonen som har minimal forvrengning, eller statisk. Vanligvis bygge din egen bil forsterker kan gjøre deg i stand til å kontrollere hvor mye strøm forsterkeren din benytter, og mens den grunnleggende forsterker bare bruker omtrent 24 volt, kan du øke forsterkning ved å bytte en så liten strømforsyning for en med en større spenning.

Bruksanvisning

1 Skjær seks stykker av elektrisk ledning med elektriske tang. Bruk en kniv til å strippe 1/2 tomme av isolasjon av av hver ende av hvert stykke wire.

2 Ta det første stykke av ledningen, og plassere en enkelt ring terminal på den ene ende av ledningen strippet. Lodd ringen og ledningen sammen. Deretter, på den andre enden av ledningen, å koble en triode gitter terminal og 1MΩ motstanden til den nakne ledningen. Lodde denne elektriske tilkoblingen sammen.

3 Ta andre stykke wire og loddetinn en enkelt ring terminal til bare wire fra den ene enden. På den andre enden, koble den forrige loddet 1MΩ til 1.5KΩ motstand. Koble denne enden av ledningen til den negative polen på strømforsyningen på 24 volt. Deretter kobler du triode til 1.5KΩ og lodde tilkoblingen.

4 Ta det tredje stykke av ledningen, og loddetinn en enkelt ring terminal til en av de uisolerte ender. Fest triode til den motsatte ende, og lodde denne forbindelsen. Fest 100 Kn. Koble denne kabelen til plusspolen på 24 volt strømforsyning med 100 Kn motstand.

5 Ta det fjerde stykke wire, og igjen, loddetinn en enkelt ring terminal til den ene enden av ledningen. For den andre enden av denne fjerde del av ledningen, koble til den negative polen på 24 volt strømforsyning.

6 Ta den femte stykke wire, lodde den ene ende til ovnen terminal. Koble den andre enden av den femte stykke wire til seks volt strømforsyning. Koble til den positive polen.

7 Ta den sjette stykke wire og loddetinn ene enden til den kategorien varmeapparat sentrum. Deretter kobler den motsatte enden til seks volt strømforsyning. Koble dette formål med den negative klemme. Kretsen er fullført.

Hint

  • Ved å skifte ut strømforsyningen til tjuefire volt for en kraftigere strømforsyning, kan du øke forsterkning for mer kraft.