Hvordan bruke Wi-Fi på Cell

Hvordan bruke Wi-Fi på Cell


Som betydningen av å være i stand til å surfe på nettet, sjekke e-post og få tilgang til nettsamfunn på farten blir mer uttalt, er flere mobiltelefon-produsenter tilbyr Wi-Fi-teknologi på mobiltelefoner. Å ha Wi-Fi på mobiltelefonen lar deg bytte sømløst mellom en trådløs tilkobling og mobiltelefonen, noe som kan bidra til å spare deg for penger og få en raskere og mer pålitelig tilkobling. Lær hvordan du kan veksle mellom Wi-Fi-innstillinger for å få en forbindelse hvor som helst Wi-Fi er tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til telefonens "Settings" -menyen. På iPhone, er det på den første siden av ikoner, mens en Droid bruker "Innstillinger" og deretter "Innstillinger og trådløst." Hvis du bruker en Blackberry, kan menyen under "Manage Connections."

2 Naviger til der du kan se et alternativ for "Wi-Fi" eller "Wi-Fi-innstillinger." Hvis du lar din Wi-Fi permanent tilkoblet, varsler telefonen deg når du er innenfor rekkevidden til en ny tilkobling. Eller du kan spare batterilevetid ved å slå på Wi-Fi når du vet at du er innenfor rekkevidde. Trykk eller klikk på Wi-Fi-knappen til det vises en hake, en "On" signal eller en grønn varsling.

3 Velg et trådløst nettverk for å koble til. Hvis en liten lås-ikonet ved siden av navnet på nettverket, er at tilkoblingen sikker, og du trenger et passord for å koble til. Ofte restauranter og andre steder av virksomheten tillate fri tilgang, slik at du kan koble til uten et passord. Trykk eller klikk på nettverksnavn for å koble. Når et merke vises ved siden av navnet, er du koblet til.

4 Utnytt din for å surfe på nettet, videochat og lese e-post. Når du er klar til å bytte tilbake til din mobiltelefon service, angi innstillingene igjen å trykke på Wi-Fi-ikonet og slå den av.