Hvordan bruke W375 USB Fra Net10

Hvordan bruke W375 USB Fra Net10


Motorola W375 forhåndsbetalt mobiltelefon fra Net10 er en slank flip telefon som kommer med en innebygd FM-radio og et digitalt kamera. Hvis du ønsker å sende bildene fra W375 telefonen til datamaskinen, må du koble enheten til systemet via en USB-kabel. Denne prosessen krever at du laste ned en driver, men prosessen tar bare noen minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Motorola.com nettstedet. Naviger til drivere nedlastingssiden.

2 Klikk driverne laste ned koblingen avhengig av hvilket operativsystem du kjører. Driverne vil ta en stund å begynne å laste ned direkte til datamaskinen.

3 Dobbeltklikk laste ned drivere og følg instruksjonene i installasjonsveiviseren å fullstendig installere driverne på datamaskinen.

4 Koble USB-datakabelen til strømporten på siden av W375 mobiltelefon. Sett den andre enden av kabelen inn i en av USB-portene på datamaskinen.

5 Klikk "Start" (Min) "datamaskin" og dobbeltklikk på den flyttbare enheten ikonet. Et vindu vises nå med alle filer og informasjon som er lagret på din mobiltelefon. Herfra kan du kopiere innholdet fra telefonen til datamaskinen hvis du vil sikkerhetskopiere informasjon som er lagret bilder.