Hvordan bruke VoIP på iPhone 3G

Siden lanseringen av iPhone, det som har virkelig skiller den fra andre smarttelefoner er det store bibliotek av programmer som du kan installere for å utvide bruken. Per januar 2010 har iPhone tillatt tredjeparts programmer som kan bruke enten Wi-Fi eller 3G for å gjøre VoIP-samtaler. Det finnes en rekke forskjellige VoIP-tjenester, inkludert Vonage, Skype og Google Voice. Hver tjeneste fungerer bare litt annerledes; hvilken du bestemmer deg avhenger helt av hva slags VoIP du leter etter.

Bruksanvisning

Ved hjelp Vonage Mobile

1 Last ned Vonage Mobile app; den er tilgjengelig fra App Store for gratis, men for å bruke det trenger du en konto med Vonage Mobile, som koster $ 24,99 per måned for ubegrenset innenlands samtaler samt ubegrensede samtaler til 60 land utenfor USA, som av januar 2011 . (Se Resources.)

2 Gå til App Store på iPhone, og laste ned Vonage app ved å klikke på "Free" -knappen. Når nedlastingen er fullført, velger du programmet fra iPhone-menyen for å fyll ut Vonage kontoopplysninger eller for å registrere deg for en ny Vonage konto.

3 Gjør samtaler fra Vonage app. Hvis du bruker en 3G-tilkobling, vil samtalen bruke mobiltelefonen planens minutter for varigheten av samtalen. Det bruker ikke dine minutter hvis du er koblet til via Wi-Fi.

Ved hjelp av Skype for iPhone

4 Last ned Skype app fra iPhone App Store ved å trykke på "Free" -menyen. Skype-appen er tilgjengelig for gratis. Når den er lastet ned, vil du være i stand til å velge programmet fra iPhone-menyen.

5 Logg deg på Skye konto i appen tilgang til Skype-kontakter. Du kan bruke Skype iPhone app for å ringe gratis med VoIP (inkludert video chat) og sende direktemeldinger til andre Skype-brukere. For å ringe til fasttelefoner / mobiltelefoner og sende tekstmeldinger via Skype, trenger du enten en månedlig plan eller et forhåndsbetalt balanse.

6 Ringe fra programmet enten ved å velge kontakten du ønsker å ringe, eller ved å slå et nummer manuelt fra programmet. Du kan også motta Skype-samtaler, som vil vise kontaktnavnet og tilhørende bilde, og gir deg muligheten til å besvare anropet som enten lyd eller video, eller å avvise anropet.

Ved hjelp av Google Voice

7 Pek iPhone leseren til mobilversjonen av Google Voice-nettstedet. I stedet for å bruke en tradisjonell iPhone app bruker Google Voice det som kalles en web-app, som håndterer disse funksjonene direkte fra din iPhone nettleser. Google Voice er en gratis tjeneste som kan knyttes til din fasttelefon eller mobiltelefon.

8 Velg "Dial" -knappen for å legge inn et nummer som du ønsker å ringe eller tekst-melding; du kan bytte mellom ringer og tekstmeldinger ved hjelp av knappene på bunnen av skjermen som sier "SMS" og "Call". Du kan også velge blant kontaktene dine (ikonet som ser ut som et hode) for å ringe.

9 Klikk på "Innboks" for å se en logg over nylige samtaler og tekstmeldinger.

Hint

  • Du kan også laste ned iPhone-apps fra iTunes, og synkronisere dem til din iPhone når du kobler telefonen til datamaskinen.
  • Det kan være en forskjell i lyd og videokvalitet mellom Wi-Fi og 3G, men ikke en merkbar ett; 3G har en tendens til å kjøre litt saktere.
  • Du må ha din app av valget kjører for å ringe og motta samtaler ved hjelp av den.