Hvordan bruke Universal Audio Transformers

Hvordan bruke Universal Audio Transformers


En lyd-transformator er en elektrisk komponent som er tilpasset impedansen mellom to ikke-tilpassede komponenter. For eksempel, i en gitar forsterker, kraftrørene mest sannsynlig ikke har den samme impedans som høyttaleren. Utgangen transformatoren konverterer impedans slik at det matcher. Dette betyr typisk at bare bestemte lyd transformator er egnet for visse forsterkere. Imidlertid universelle lyd transformator har flere buktende kraner, de har et bredere spekter impedans og er kompatible med et større antall forsterkere. For transformator skal fungere riktig, må du nøye passe den og koble den i.

Bruksanvisning

1 Slå av forsterkeren. Hvis det er en rørforsterker, la den avkjøles i 10 minutter. Flytte en forsterker når rørene er varme setter dem i fare for banebrytende.

2 Skru baksiden av forsterkeren. Vanligvis er det omtrent åtte skruer, fire på hver side, forankring bakpanelet til forsterkeren skapet.

3 Skru knastene holder forsterker chassis på plass inne i skapet. Skyv forsterker chassis mot deg. Chassiset er stålkasse inne som kretskortet og transformatorer er plassert. Hvis du arbeider en rørforsterker, blir rørene vanligvis plassert på toppen av kabinettet.

4 Skru av chassis lokket til å eksponere kretskortet.

5 Skru kretskortet fra bunnen av kabinettet. Når skrudd ut, hvile den på høykant, slik at du kan få tilgang til basen uten å koble ledningene. Lokal transformatoren som skal erstattes. Transformatoren er det metall firkantet plassert på enden av kretsen. Universal lyd transformator brukes som utgangstransformatorer. Utgangstransformatoren er plassert på den motsatte enden av kretskortet til strømforsyningen.

6 Smelt loddeskjøt fusing utgangstransformatoren kontaktpinnene til bunnen av brettet. Bruk aa rent loddebolt til å gjøre dette. Fjern loddebolten når loddemetallflussmiddel stiger fra kontaktpinnene. La pinnene avkjøles i fem minutter.

7 Tørk bort lodderester. Brace transformatoren mot brettet med svakere hånd, rette ut pinnene med dominerende hånd.

8 Sett brettet flatt og skru toppen av transformatoren. Skyv loddebolt inni og smelte loddeskjøt smelte ledningen til den primære svingete. Trekk ledningen vekk fra den svingete og tape den til styret.

9 Løft transformator bort fra brettet.

10 Slot erstatning ledningen på brettet slik at kontaktpinnene stikker gjennom til basen.

11 Tips styret på siden og trykker pinnene flatt mot dirigent stripe.

12 Lodd kontaktpinnene til bunnen av brettet.

1. 3 Lå brettet flatt og skru den inn igjen.

14 Skru av toppen av den universelle lyd transformator. Fjern tapen fra ledningen og mate den inn i transformatoren. Lodde ledningen til den primære svingete. Fordi viklingene dekker et bredt spekter av impedans, er det ikke nødvendig å endre eller erstatte noen annen del av styret, slik som motstander eller kondensatorer.

Hint

  • Bare lodde i et godt ventilert område.
  • Transformers kan bære potensielt dødelige mengder elektrisitet. Bare jobbe på transformator hvis du er helt sikker på hva du gjør. Hvis ikke, ta kontakt med en kvalifisert tekniker.