Hvordan bruke Twitter på iPhone

Hvordan bruke Twitter på iPhone


Twitter er en online mikrobloggingstjeneste som lar brukerne å kringkaste meldinger på opptil 140 tegn til venner og tilhengere. Twitter-tjenesten er tilgjengelig for bruk via nettlesere på en datamaskin, eller via Internett utstyrte smarttelefoner som iPhone. For å bruke Twitter på iPhone kan du besøke mobiloptimalisert versjon av nettstedet, eller laste ned gratis Twitter-applikasjon fra App Store.

Bruksanvisning

Twitter Website

1 Start Safari nettleser-programmet på iPhone ved å trykke på ikonet på startskjermen.

2 Gå til http://mobile.twitter.com nettsiden. Dette er en versjon av den offisielle Twitter siden som har automatisk optimalisert for bruk og visning på iPhone-skjermen.

3 Trykk på "Logg inn" -knappen i øvre høyre hjørne og skriv din Twitter-brukernavn og passord, etterfulgt av "Logg inn" knappen nederst på skjermen.

4 Skriv en melding i "Hva skjer?" boksen og trykk på "Tweet" -knappen for å legge det ut på Twitter.

Twitter Søknad

5 Start App Store-programmet på iPhone ved å trykke på ikonet på startskjermen.

6 Søk etter "Twitter", og trykk deretter på oppføringen for den offisielle Twitter-programmet. Trykk på "Free" knappen øverst i høyre hjørne, og deretter på igjen for å bekrefte nedlasting og installasjon av programmet.

7 Start Twitter søknaden når nedlastingen er fullført.

8 Trykk på "Logg inn" -knappen i øvre høyre hjørne og skriv din Twitter-brukernavn og passord i de aktuelle boksene. Trykk på "Lagre" for å fortsette.

9 Trykk på det lille blå knappen i øvre høyre hjørne for å utarbeide en ny melding. Trykk på "Send" -knappen for å legge ut meldingen på Twitter.

Hint

  • Du kan laste opp bilder direkte fra iPhone til din Twitter-konto, og dele posisjonen din ved hjelp av iPhones innebygde GPS.