Hvordan bruke Touch-up maling på en bil

Hvordan bruke Touch-up maling på en bil


Touch-up maling gjør mer for bilen enn skjule riper eller chips i maling. Touch-up maling beskytter også bilens overflate mot elementene og forhindrer rust fra forming. Rust kan dannes på selv de minste chips som når ned til bart metall. Den rust deretter sprer seg under malingen, slik at du ikke ser det før hele panelet er råtten. Bruk touch-up maling for å få bilen ser bra ut og hindre fremtidige skader.

Bruksanvisning

1 Bruk sandpapir stick pennen til å nøye sand bart metall eller midten av chip eller scratch. Dette hjelper touch-up maling til å følge metalloverflaten. Sørge for å også å få sand kantene av brikken eller skrape for å glatte den harde kanten av maling ved siden av den nedre overflaten av metallet. Noen ganger kan sees etter touch-up maling har tørket hvis det ikke er pusset glatt.

2 Påfør touch-up maling med applikatoren penselen ved å børste i korte strøk langs bunnen eller ved å punktere tuppen av børsten i en chip. Hvis chip eller scratch er svært liten, bruk en tannpirker til å dyppe i maling og påføre malingen til chip eller scratch. Bruk tynne strøk.

3 La touch-up maling tørke i 30 minutter og deretter se om touch-up maling er lavere enn overflaten på annen maling. Hvis det er, legge til en annen frakk eller to, og la det tørke helt.