Hvordan bruke Terminal på iPhone

Hvis du er vant til å bruke Terminal på Mac for å navigere, installere og tilpasse datamaskinen og ønsker den samme opplevelsen på din Apple iPhone, er det en ny app ute på Cydia appstore som vil gi deg som Terminal opplevelse på din iPhone. Du må jailbreak din iPhone for å få Cydia, så få det gjort først og deretter komme tilbake for å bruke denne guiden.

Bruksanvisning

1 Slå på iPhone og gå til Cydai appstore ikonet som er på din iPhone startskjermen. Dens standardikon er brun. Trykk på ikonet når du finner den, og Cydia vil åpne.

2 Klikk på forstørrelsesglasset på nedre høyre hjørne av Cydia når den åpnes og skriv inn "Mobile terminal" når en tekstboks vises. Klikk på søkeknappen og du vil bli gitt en liste over tilgjengelige apps.

3 Bla ned til "Mobileterminal" app og trykker på den. Du vil se en "Install" -knappen øverst i høyre hjørne. Trykk på den knappen for å installere terminal. Gå ut av Cydia når den er fullført.

4 Klikk på koblingsikonet mobil på iPhone startskjermen. Bruk terminalprogram på samme måte som du bruker den på din Mac, inn kommandolinjer for å installere din favoritt apps.