Hvordan bruke SV til AV kabel for en bærbar PC til en TV

Hvordan bruke SV til AV kabel for en bærbar PC til en TV


Bærbare datamaskiner gjøre noen ofre for portabilitet. Den største er skjermstørrelsen. Selv om noen bærbare skjermer nærmer 20 inches diagonalt, disse er litt lite for å se en film med familien din, eller lage en presentasjon i et styrerom. Laptop-produsenter er klar over dette, og nesten alle moderne bærbare datamaskiner har en videoutgang. Men de fleste av disse portene er i S-Video format. Dette er en utfordring, som eldre TVer sjelden har SV-innganger. En enkel adapterkabel og noen tastaturkommandoer er alt du trenger for å bygge bro over gapet.

Bruksanvisning

1 Sjekk hvilken type S-Video-utgang din bærbare har. Noen har rektangulære 4-pins-kontakter, andre har de vanlige 7-pinners runde knekt. Apple bærbare datamaskiner leveres med en Mini DV-port, noe som betyr at du vil trenge en adapter for å koble den til en SV-kabel.

2 Kjøp en kabel med tre kompositt (rød, hvit og gul) hannpluggene på den ene enden (også kjent som en A / V-kabel) og en enkel S-Video hann plugg på den andre. Sørg for at S-Video plugg er i pinnen format som passer din datamaskin.

3 Koble komposittpluggene til de samsvarende portene på TVen. Pass på at du kobler matchende farger. Gult er video, mens rødt og hvitt er venstre og høyre høyttalere, henholdsvis.

4 Koble SV enden av kabelen til datamaskinens SV port, eller en adapter koblet til sin Mini-DV-port.

5 Slå på datamaskinen og TV.

6 Velg inngangsnummeret på TV som tilsvarer dets sammensatte A / V-innganger.

7 Oppdater skjermdrivere hvis du kjører Windows 7. For å gjøre dette, kjører TV-veiviseren Windows, som ligger i Verktøy-mappen.

8 Klikk på "Start" og deretter "Innstillinger" og deretter "Control Panel". En gang i kontrollpanelet, velg "Display" og klikk på "Avanserte egenskaper."

9 Klikk på "Viser" kategorien i "Advanced Properties" vinduet. Dette vil få opp visningsalternativene. Hvis skjermkortet registrerer TV (som må være slått på), vil det dukke opp som en ekstra skjerm i grafikken i boksen. For å vise videoinnhold på TV, må du gjøre TV primære skjermen. For å gjøre dette, klikker du bare og dra "skjerm 2" grafikk til den er til venstre for "Monitor 1."

10 Klikk "OK" for å endre skjerminnstillingene, og deretter gå tilbake til de grunnleggende "skjermer" -kategorien og velg "Resolution". Hvis du bruker en eldre (ikke HD) TV, må du sette oppløsningen til 800 x 600 piksler, som er det maksimale en TV kan støtte. Klikk "OK" for å aktivere endringene. Du kan nå spille en video eller presentasjon på TV-skjermen. Hvis grafikkortet ditt kan kjøre 2 skjermer, vil du kunne bruke den bærbare skjermen samtidig. Ellers vil det bli svart når TV-en er koblet til.

Hint

  • På Macintosh-maskiner, er installasjonsprosessen lignende. Gå til "System Preferences" og klikk på "skjermer". Velg TV som primær, og lukke vinduet.
  • I Windows XP, kan du bruke en hurtigtast for å bytte skjermer. Du må endre oppløsningen i skjermer kontrollpanelet, men kan deretter trykke på "Fn" og en av F-tastene for å bytte til TV-en. For å finne ut hvilken F-nøkkel aktiverer TV, ta kontakt med manuell, da dette er forskjellig fra laptop til laptop.