Hvordan bruke Slingbox Pro Seas

Hvordan bruke Slingbox Pro Seas


Slingbox Pro, og alle andre modeller av Slingbox, tillate brukere å ta deres favoritt TV-programmer med dem uansett hvor de går. Slingbox Pro er koblet til brukerens hjem underholdningssystem, konfigurert til å arbeide på sin høyhastighets Internett, og Slingbox programvaren gjør resten. Programvaren er tilgjengelig på de fleste smarttelefoner inkludert iPhone og både Mac og Windows-maskiner. Brukeren installerer bare programvaren og kobler til sin Slingbox uansett hvor han har Internett, selv utenlands.

Bruksanvisning

Mens fortsatt hjemme

1 Skriv ned Slingbox ID. Slingbox ID vises når du starter Slingplayer-programvaren mens du er koblet til hjemmenettverket, klikk på "Hjelp" og velg "Om [Slingbox navn]." Slingbox-ID og passord valgt under den første satt opp er nødvendig for å få tilgang til Slingbox eksternt.

2 Registrer deg for en Sling-konto. Besøk Sling konto hjemmeside (se "Ressurser"), og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringsprosessen. The Sling konto lagrer all informasjon som kreves for å koble til Slingbox på ett sted. Dette gjør det enkelt å konfigurere flere enheter raskt.

3 Klikk på "Slingbox Directory," trykk "Legg Slingbox" og skriv inn all nødvendig tilkoblingsinformasjonen inkludert Slingbox-ID og passord i Sling-konto og lagre endringene.

mens Seas

4 Koble Slingplayer-kompatibel enhet til en høyhastighets Internett-tilkobling. Kompatible enheter inkluderer smarttelefoner, datamaskiner og PDA-er. Tilkoblingen kan være kablet eller trådløst, men streamingkvaliteten vil bli påvirket av den generelle hastigheten på tilkoblingen.

5 Start Slingplayer-programvaren på enheten.

6 Trykk på "Connect" knappen og skriv inn Sling kontopåloggingsinformasjonen til å opprette forbindelsen. Bruk den virtuelle fjernkontrollen til å navigere gjennom tilgjengelige kanaler eller få tilgang innspilte programmer ved å bruke programguiden grensesnitt.