Hvordan bruke Scotch Audio Cassette Deck Leder Cleaner

Hvordan bruke Scotch Audio Cassette Deck Leder Cleaner


En av ulempene med lydkassetter i forhold til CD-plater er mekanikken i hvordan innholdet blir lest og dekodes av spilleren. Mens dataene på CD-er er rett og slett lest av en laser, må en kassett vikles gjennom avspilling / opptak og sletting hodene på kassettspilleren. Over tid kan partikler bygge opp på hodene og Capstan hjul, noe som skaper problemer i lydkvalitet og forårsaker tape for å bli fanget i girene. Dette kan forebygges ved hjelp av en head-rensekassett, som de produsert av Scotch.

Bruksanvisning

1 Løs ut noen tape som kan være i kassettspilleren, og laste Scotch Kassettspiller Leder Cleaner, med den siden som sier "Play bare denne siden" vendt ut (eller opp, i en front-lasting kassettspiller). Ulike Scotch head-rensing modeller er tilgjengelige, inkludert en tørr-bruk renere (AV-109), en som bruker en flytende væske til våt rengjøring (AV-110) og en som demagnetizes hodene sammen med rengjøring (AVD-102). Hvis du bruker AV-110, sette et par dråper av den medfølgende væske på den eksponerte delen av rengjøring tape før kassetten settes inn i spilleren.

2 Trykk "Play" på kassettspilleren, hvis avspillingen ikke starter automatisk når du setter kassetten. La det gå en periode på 20 til 30 sekunder for å gi båndet god tid til å passere over tape hoder for en skikkelig rengjøring.

3 Trykk på "Stop" og ta ut Scotch head-rensekassett. Gjenta prosessen for den andre siden hvis du bruker støvsugeren på en dual kassettspiller, uten først å spole båndet. Hvis du bruker AV-110, plassere noen flere dråper av væske på denne delen av den konkurranseutsatte tape før du setter den i det andre dekk.

4 Sørg for at alle kassettspiller med auto-reverse være i fremtidsavspillingsmodus før rengjøring, og stoppe eller ta ut head-rensekassett før båndet når slutten, og auto-revers aktiveres.