Hvordan bruke Satin som et bilde Drop

Hvordan bruke Satin som et bilde Drop


Lag profesjonelle studio fotografier i ditt eget hjem ved hjelp av en grunnleggende foto bakteppe laget av stoff. Bruk drapert sateng å skape en elegant bakteppe for spesielle anledninger som bryllup, jubileum eller skoleball. En sateng bakteppe kan henges på veggen ved hjelp av noen få enkle elementer. Å ha tilstrekkelig materiale til å lage betydelig, luksuriøse klynger og drapering, inkluderer to til tre tilstøtende lengder av sateng i bakteppe.

Bruksanvisning

1 Velg en farge som vil utfylle anledningen og mote for anledningen. Bruke en farge som er forholdsvis nøytralt og ikke for sanntidsbelysningen for å sikre en bakgrunn vil ikke være altfor dominerende i bildet. Når du er i tvil, hvit, grå eller svart er alltid enkle, elegante og nøytrale valg.

2 Heng lengdene av stoffet over den støtte og sikre dem på plass med fjærklemmer. La satin å falle naturlig til bakken.

3 Trekk de nedre ender av lengder av stoff til side for å skape folder drapering. Eksperimenter med drapering til du oppnår ønsket utseende. Prøve å trekke bunnen av stoffet i den samme retning og i forskjellige retninger. Sateng kan overlates til falle naturlig på bakken eller kan tacked til veggen med tegnestifter. Vekter kan også være gjemt bak de nedre endene av satin på bakken for å holde den på plass. Alt fra en boks med suppe til en bok eller blokk av tre kan brukes som en vekt.

4 Sett opp belysning. Sett opp lysene på hver side av bakteppet. Plasser og juster lysene for å oppnå ønsket effekt. Mål lysene til å treffe motivet og bakgrunnen i en vinkel for å hindre lys fra retur av sateng og gjenspeiler direkte inn i kameralinsen. Satin har glans og direkte lys kan føre til blending. Sikt lysene i en vinkel for å hjelpe diffuse reflekterte stirrer.