Hvordan bruke og vedlikeholde en GSM

Hvordan bruke og vedlikeholde en GSM


GSM eller Globalt System for Mobile Communications er et teknisk begrep for en mobiltelefon protokoll. Det er den mest populære standard for mobiltelefoner utenfor USA. Du bør være klar over om enhetens GSM band - dual band, tri band eller quad band - brukes i det landet du besøker. Uavhengig av protokoll for din enhet, drifts- og vedlikeholdsinstrukser for GSM-telefoner er det samme som andre enheter. For eksempel kan du ringe telefonnumre, nå kundeservice, sjekke talepost og delta i andre grunnleggende oppgaver på enheten.

Bruksanvisning

1 Kontroller at enhetens GSM bandet er kompatibel med det landet du skal besøke. Først, ta kontakt med telefonens brukerveiledning for å oppdage telefonens band. Noen band støttes ikke i land rundt om i verden, slik at du kan bli pålagt å kjøpe en GSM-kompatibel enhet. Mobil selskaper kategorisere telefonene som "International", som betyr at de er GSM stand. Ring du leverandørens kundeservice hvis du ikke finner bandet enhetens.

2 Slå på enheten ved å trykke og holde inne "Power" knappen i flere sekunder. Vent til telefonen for å laste startskjermen. Hvis GSM er en smarttelefon, kan du bruke telefonens retningsknappene til å åpne programmer på enheten, for eksempel mobile kontor eller Internet Explorer Mobile.

3 Informer din mobiltelefon selskapet hvis du reiser utenlands. De vil gi deg instruksjoner for å optimalisere enheten og plan. Sørg for å spørre om internasjonal roaming-avgifter og hvordan du kan unngå avgifter knyttet til roaming. Selskapet vil også fortelle deg hvordan du kan optimalisere andre enhetsfunksjoner i utlandet, for eksempel sjekke talepost.

4 Skriv inn et telefonnummer og trykk på den grønne "Send" -knappen for å ta en telefon. Husk å oppgi riktig landskode og nummer hvis du ringer ut av landet der du gjør samtalen.

5 Lad enheten helt før du forlater hjemmet eller kontoret. Hvis du bruker enheten mens i et fremmed land, kan det hende du trenger tilgang til telefonen din når som helst. Vurdere å bære et ekstra batteri og lader for enheten.

6 Synkronisere telefonen med datamaskinen ved å koble telefonens USB-kabelen til datamaskinen. Windows Mobile Device Center, synkroniseringsprogramvaren, starter automatisk. Klikk "Sett opp enheten. Velg data for å dele mellom datamaskinen, skriv inn et navn for telefonen, og klikk på "Setup".

7 Overvåk minutter ved å gå til mobilleverandørens webområde. Skriv inn brukernavn og passord for å få tilgang til systemet. Når du er logget inn, sørg for at du blir belastet hastigheten som du forventer fra leverandøren. For eksempel, om du ikke ønsker å pådra seg "roaming" kostnader, som de er ofte ublu.