Hvordan bruke nitrogen for å fjerne Grunning

Den undercoating av en bil er en mørk, tjære-lignende stoff som brukes på understellet for å hindre rust, reduserer støy og redusere utslipp. På mange eldre biler, blir undercoating dekket i skitt, rust og andre mineraler. Som et resultat, kan du ønsker å fjerne undercoating å påføre et nytt strøk, eller du kan ønske å fjerne underull permanent. De fleste biler har kjøpt i dag ikke trenger en anvendelse av underbelegg på grunn av bruk av avanserte metaller.

Bruksanvisning

1 Ta på deg gummihansker og vernebriller. Hell flytende nitrogen på undercoating av kjøretøyet. Sørg for å dekke helt undercoating. Vent 5 minutter.

2 Chip bort store deler av undercoating med en metall meisel og hammer. Når du fjerner den første delen av undercoating, kile metall meisel mellom metal av bilen og den frosne undercoating.

3 Kast den undercoating. Vask undersiden av bilen med såpe og vann fra en slange, sprøyting av noen biter av overflødig undercoating. Skrubb området med en børste til å fullføre rengjøring.

Hint

  • Du kan kjøpe flytende nitrogen fra en sveise forsyning butikk. Sjekk din lokale telefonboken for "sveising forsyninger." Du kan også bestille flytende nitrogen på nettet fra en kjemisk leverandør.
  • Sørg for å ha din verneutstyr før du bruker flytende nitrogen. Flytende nitrogen kan forårsake brannskader.
  • Ikke oppbevar flytende nitrogen i et kaldt rom, men i et rom-temperatur område som er godt ventilert.
  • Vær svært forsiktig ved transport av flytende nitrogen.