Hvordan bruke Min Verizon LG Chocolate på Cricket

Hvordan bruke Min Verizon LG Chocolate på Cricket


De fleste av de store mobiloperatører har et stort utvalg av mobiltelefoner å velge mellom. LG Chocolate (VX8500) har vært et populært valg for Verizon Wireless kunder. Det er viktig å huske at Cricket, som Verizon bruker CDMA-teknologi, samt EV-DO. Dette betyr at Verizon telefoner vil være kompatibel med Cricket system, og du vil ikke være begrenset til Cricket mindre tilbud av telefoner.

Bruksanvisning

1 Finn en lokal Cricket butikk. Cricket er voksende og tilbyr service på flere områder, men du bør sørge for at de tilbyr service lokalt for å unngå overdreven roaming-avgifter. Du kan sjekke tilgjengeligheten i ditt område ved å ringe eller besøke MyCricket.com. Cricket butikken kan fortelle deg hva indirekte forhandlere kan omprogrammere telefonen.

2 Kontakt Verizon Wireless og avbryte tjenesten med telefonen som du vil bytte til Cricket. Hvis avtaleperioden ikke er fullt utløpt, vil det være en oppsigelse avgift for å avbryte tjenesten.

3 Ta med din LG Chocolate til indirekte Cricket forhandler. Du må registrere deg for den trådløse plan som passer best til dine behov. Du må ta telefonen fordi Cricket reps må legge til ESN nummer (på telefonen) og omprogrammere telefonen for den nye Cricket tjeneste.

Hint

  • Overføre en tidligere eid telefonen vil gjøre deg kvalifisert for nye abonnent rabatter på en første telefon kjøp.
  • kan alle telefonens funksjoner ikke være tilgjengelig en gang blinket.