Hvordan bruke Metro PCS Kort Koder

Den MetroPCS Kortnummer Service er en direkte måte å motta informasjon ved hjelp av din MetroPCS mobiltelefon. Ved å sende et søkeord til en respektiv kort kode, kan brukerne motta oppdateringer om alt fra sport, vær, nyheter, underholdning og selv sosiale medier. Mens noen korte koder abonnere brukerne til kontinuerlige oppdateringer, kan de fleste korte koder brukes en gang for øyeblikkelig informasjon.

Bruksanvisning

1 Bla kortkoden kategorier på MetroPCS 'hjemmeside og finne en kort kode tjenesten du ønsker å bruke.

2 Tekst ordet "BLI" eller den alternative søkeord til nummeret som er oppført i "Short Code" kolonnen. Les Short kodens Programinformasjon for å finne ut hva som søkeord eller informasjon må tekstet til det kortnummeret for å bli registrert i tjenesten. Nøkkelordet kan variere noe for hvert enkelt program. Sørg for å sjekke om det er abonnementsavgift for kortkoden du bruker, ved å sjekke "prisen" kolonnen.

3 Melde deg ut eller stoppe kortkoden tjeneste ved å sende de respektive søkeord som svar på en melding du mottar i forhold til det kortnummeret tjenesten. Det riktige søkeord kan bli funnet ved hjelp av programinformasjon.