Hvordan bruke Metal Flake Paint

Hvordan bruke Metal Flake Paint


Metal flake maling er mye brukt i bilbransjen maling, både i ettermarkedet tilpassede maleri så vel som i originalutstyr maling fra bilprodusenten. Sprøyting metall flak maling krever en spesiell teknikk for å hindre flak suspendert i maling fra liggende flatt på malt panel. Dette gir det ferdige produkt forekomsten av uønskede linjer og flekker i malingen.

Bruksanvisning

1 Bland malingen grundig, og deretter hell den i sprøytepistolen maling reservoaret. Dette er den store koppen på toppen av sprøytepistolen. Plugg luftledningen inn i pistol luftinntak montering som fører fra luftkompressor. Dial i maling pistol lufttrykket til 20 pounds per kvadrattomme, og sprøytemønsteret du ønsker.

2 Påfør to strøk med metallic lakk på bilen. La malingen å tråkle seg i fem minutter mellom hvert strøk, men ikke la det tørke helt.

3 Skru opp lufttrykket på sprøytepistolen med 1/4 omdreining. Dette vil gi en bredere strøm av maling som blåser den metalliske flak i mer varierte retninger. Den flake vil holde seg til svært øvre overflaten av maling, heller enn å bli fastsatt i et tykt lag av væske.

4 Spray siste strøk med maling på måfå, med maling bølgende i skyer over kjøretøyet. Sørg for å dekke hele overflaten av kjøretøyet, mens du står tilbake litt lenger enn du ville male i linjer. Arbeide raskt og tømme resten av malingen i malingen pistolen på overflaten av kjøretøyet.

5 Påfør klar top coat, og la det tørke i noen dager.

Hint

  • Maske av bilen før du begynner malingen prosessen for å hindre maling overspray på dekk, vinduer og speil.
  • For best resultat, bruk en atmosfærisk forseglet maling messe for å hindre at støv og skitt fra å bli innkapslet i malingen. Hvis du ikke har tilgang til en, spør din mekaniker, som noen auto-body butikker vil leie ut sine maling boder.
  • Bruken av bilbransjen metallic lakk krever spesielt utstyr og opplæring for å oppnå riktig. Hvis du ikke har erfaring maleri biler, øve på skrapmetall før du prøver en hel bil.
  • Bruk vernebriller, hansker og arbeidsklær mens maleri. Bruk støvmaske når du maler for å hindre innånding av gasser under malingen prosessen.
  • Maling og løsemidler er svært brannfarlig. Unngå åpen flamme eller røyking i nærheten av en nylig malt kjøretøy eller maleriet nettstedet.