Hvordan bruke Media Player til å overføre musikk til iPod

Lyden programmet Windows Media Player (Media Player, for kort) kan brukes til å overføre musikk til en MP3-spiller. For å overføre musikk til en iPod, derimot, må du bruke programmet iTunes som disse enhetene er ikke kompatible med Media Player eller andre lignende lyd programmer. Dette kan være irriterende hvis du foretrekker å bruke Media Player løpet iTunes eller hvis all musikken på datamaskinen lagres i Media Player. Heldigvis er et program tilgjengelig som, når den er installert, kan du overføre musikk til iPod via Media Player.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer MGTEK dopisp søknaden.

2 Åpne Windows Media Player. Et vindu åpnes når programmet laster.

3 Klikk på knappen merket "30 dagers gratis prøveperiode" i vinduet.

4 Koble iPod til datamaskinen. Synkroniserings åpnes. Klikk på "Ja" i dette vinduet.

5 Start Windows Media Player-programmet.

6 Klikk på "Sync" knappen øverst på lyd-programmet. IPod vil bli lest som en MP3-spiller og navnet på enheten vises øverst til høyre i programmet.

7 Velg "Songs" linken som ligger under "Library" på venstre side av Windows Media Player.

8 Marker og dra den musikken du ønsker å laste på iPod over til "Sync List" som finnes på høyre side av programmet.

9 Klikk på "Start Sync" knappen som ligger under synkroniseringslisten for å laste musikk på iPod via Windows Media Player.

Hint

  • MGTEK dopisp vil samarbeide med alle iPoder bortsett fra en iPhone eller iPod Touch som har firmware OS 3.0. Som for skriving av dette stykket, var det ingen måte å synkronisere disse spillerne med Media Player.