Hvordan bruke Maxima manuell modus

Nissan Maxima kommer med en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) som har en manuell skift modus, som også kalles "Sport" -modus. Selv om overføringen skjer automatisk, ved hjelp av manuelle skift modus kan delvis gjenskape effekten av å kjøre en manuell girkasse. Clutchen er selvfølgelig mangler. Kjøring i manuell modus kan være exhilirating hvis du liker å styre skiftet poeng. Det tar ikke mye praksis for å få taket på det.

Bruksanvisning

1 Sitt i førersetet og sveiv Maxima motor. Sett foten på bremsepedalen og flytt girspaken til «Drive».

2 Trykk på shifter til venstre for "Drive" å gå inn "Manuell" -modus. Slipp foten fra bremsen og akselerere sakte.

3 Tap din shifter oppover en gang for å flytte inn i andre gir. Når du gjør dette, vil du se indikatorlampen ved siden av kilometertelleren endringen til "2." Dette forteller deg at overføringen er i andre gir.

4 Trykk på skift opp igjen for å skifte til tredje gir. Legg merke til indikatoren endringen til "3" Gjenta denne prosessen for å gå gjennom alle de seks girene.

5 Trykk på shifter ned til ned skifte til et lavere gir. Du kan også bare bremse ned ved å bruke foten på bremsepedalen. Overføringen vil automatisk ned skift.

6 Trykk på shifter til høyre for å gå tilbake til vanlig driftsmodus når du er ferdig.

Hint

  • Nissan anbefaler ikke en bestemt skift intervall i henhold til bilens hastighet eller turtall. Generelt bør du skifte rundt 3000 RPM. Hvis du er interessert i hard akselerasjon, kan det være lurt å skifte til et høyere punkt, men gjør det før RPM nål når "Red" sone i måleren.