Hvordan bruke kredittkort på Blackberry

Hvordan bruke kredittkort på Blackberry


Å kunne behandle kredittkortbetalinger ved hjelp av mobiltelefonen kan du ta din bedrift til flere steder. Det er særlig styrke for folk som gjør sine egne håndverk, ikke har tilgang til en full kredittkort terminal eller arbeid utenfor en tradisjonell arbeidsplass. Det er mange virtuelle terminaler tilgjengelig for Blackberry-telefoner hvor en Internett-tilkobling er tilgjengelig. Ved hjelp av en virtuell terminal for å akseptere betalinger er en av de mest kostnadseffektive og praktiske tjenester som din bedrift kan innlemme.

Bruksanvisning

1 Koble Blackberry mobiltelefon til et trådløst nettverk med Internett-tilkobling. Gå til "Innstillinger" -menyen, velg "Wireless Settings" og velg "Oppsett Network." Koble telefonen til nærmeste WiFi-nettverk. Hvis det ikke er noe nettverk tilgjengelig, tilgang til Internett via en dataplan fra din mobiloperatør. Sørg for at telefonen har en dataplan eller muligheten til å koble til et trådløst nettverk for å sikre forsvarlig drift.

2 Last ned en av de virtuelle terminal applikasjoner for Blackberry. Åpne Blackberry App World-programmet (et standard program på Blackberry-smarttelefoner). Virtual terminal programmer kan variere i grensesnitt og brukervennlighet, men generelt har svært lik funksjonalitet. Bruk anmeldelser og oversikter for å innskrenke dine valg og laste ned program som appellerer mest til deg.

3 Registrer deg for noen proprietære nettsider som kreves av den virtuelle terminalen du har lastet ned. Følg instruksjonene på programmet til å sette opp dine bankkontoer og preferanser. Verve en venn til å hjelpe deg teste kredittkort behandling terminal. Lad dem en liten mengde via kredittkort for å sørge for at terminalen fungerer som den skal.