Hvordan bruke kommandolinjen i iPhone Cydia

Hvordan bruke kommandolinjen i iPhone Cydia


Som standard vil ikke iPhone ikke har kommandolinjetilgang. Apple liker å holde systemet ganske låst ned, noe som har resultert i en "underground" community of tinkerers. Disse utviklerne har skapt sin egen App Store, som er tilgjengelig for "jailbroken" enheter. Innenfor denne sekundære App Store er et program som kalles MobileTerminal, som gir brukerne kommandolinje tilgang til iPhone.

Bruksanvisning

1 Åpne "Cydia" tredjepart iPhone app store program.

2 Velg "Profiler" og deretter "Terminal Support." Finn oppføringen "MobileTerminal" og velg den. Du kan eventuelt søke etter programmet.

3 Klikk "Install" og bekreft handlingen. Du må kanskje starte enheten etter installasjon. For å gjøre dette, hold nede strømknappen og sveip på skjermen, som blir bedt om å slå av enheten. Hold nede strømknappen for å slå på enheten. Den "MobileTerminal" søknad vil bli installert på startskjermen.

4 Åpne "MobileTerminal" program. Skriv inn de ønskede kommandoer med tastaturet på skjermen. Trykk "Enter" for å kjøre kommandoene (se Ressurser for tilgjengelige kommandoer, eller skriv kommandoen "Hjelp" i MobileTerminal).