Hvordan bruke Kodak digitale kameraer

Hvordan bruke Kodak digitale kameraer


Kodak opprettet den første digitale kamera i 1975. Det var på størrelse med en brødrister og tok bare svart-hvitt bilder. Siden da har kameraene krympet i størrelse og bildefull alternativer har utvidet. Kodak digitale kameraer er kjent for sin brukervennlighet og en-touch-operasjoner. Det er ulike stiler, inkludert point and shoot, slank og elegant, og avanserte ytelse modeller. De fleste av kameraets grunnleggende opplæring i bruken gjelder på tvers av ulike stiler, slik at for rask tilpasning og gode bilderesultater.

Bruksanvisning

Hvordan bruke en Kodak digitalkamera

1 Slå på Kodak digitalkamera ved å sette inn batteriene. Noen kameraer krever AA-batterier, mens andre vil bruke litium ion-batterier. Hold ekstra batterier på hånden.

2 Sett inn minnekortet og formatere den for bruk, følge instruksjonene som fulgte med kameraet. Kodak kameraer bruker SD og SDHC minnekort for å lagre bilder og videoer. Formatering av kortet før første gangs bruk vil sette kortet opp til å operere problemfritt med kameraet.

3 Sett opptaksmodus til automatisk innstilling. Denne innstillingen gir fleksibilitet for alle typer belysning og eksponering innstillingen som trengs og gir nye brukere på tide å kjenne ize seg med kameraet uten risiko for å skade bildene. Slå på blitsinnstillingen i dårlig lys for å få bedre bilderesultater.

4 Eksperimenter med kameraet. Prøv forskjellige opptaksmoduser; natt setting for lavt lys, sports for handlingsmåter, manuell modus for selvstyrte bilder og film til video-opptak. De fleste Kodak digitale kameraer har flere bilder opptaksmuligheter tilgjengelig.

5 Zoom inn langt utenfor objekter for å komme nærmere motivet uten å miste bildekvalitet. Kameraet zoomer varierer fra 3x optisk zoom til over 10x optisk zoom med høyere tall slik at du kan fokusere nærmere objektet.

6 Last ned bildene til en datamaskin harddisk ved hjelp av kabelen som følger med kameraet. Lagre fotografiene på datamaskinen og slette dem fra minnekortet, slik at den kan brukes på nytt. Noen Kodak kameraer overføre bilder trådløst, noe som gjør det enkelt å overføre bilder og videoer. Noen Kodak kameraer har en lett-aksje alternativ som gjør at kameraet skal plasseres på et bilde dock. Bilder blir overført ved å trykke lett deleknappen.

7 Når bildene er kopiert til en datamaskin, kan de skrives ut på en skriver.

Hint

  • Bruk en kortleser når du laster ned bilder for å spare batteristrøm.