Hvordan bruke kart på iPhone 3GS for å få veibeskrivelse

Hvordan bruke kart på iPhone 3GS for å få veibeskrivelse


IPhone 3GS kommer forhåndsinstallert med en kartfunksjon som gir turn-by-turn veibeskrivelser. Ved hjelp av denne funksjonen eliminerer behovet for å skrive ut veibeskrivelser fra din hjemme-PC, og lar deg raskt rute veier til nye steder, mens du er på farten. Bruke kartfunksjon på iPhone 3GS er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Åpne kartfunksjon på iPhone 3GS ved å klikke på kartet ikonet.

2 Pass på at "bilen" -ikonet øverst på skjermen er markert. Du kan også klikke på "person" ikonet for å få gåing retningene.

3 Klikk på "Edit". Dette vil bringe opp "Start" og "End" feltene.

4 Oppgi startadresse. Alternativt kan du klikke på "Current Location" å ha instruksjonene begynne fra stedet der du står, som oppdaget av den innebygde GPS-funksjonen på din iPhone.

5 Skriv inn din ending adresse.

6 Velg "Route" nederst i høyre hjørne av skjermen. Dette vil få opp et kart med kjøreanvisningene vises i lilla.

7 Klikk på "Options" ikonet nederst i høyre hjørne av skjermen for å bytte mellom å vise instruksjonene på kartet eller vise trinnvise tekst retninger.

Hint

  • Når du viser dine retninger på kartet, vil en blå prikk synes å indikere din nåværende location.You kan zoome inn eller ut på kartet ved å bruke fingrene. Dra fingrene fra hverandre for å zoome ut, eller dobbeltklikk to ganger på midten av skjermen for å zoome inn.
  • Dobbeltsjekk veibeskrivelser med en gyldig sekundær kilde når du planlegger en tur til et ukjent sted.