Hvordan bruke iTouch-opptaker som en telefon

Hvordan bruke iTouch-opptaker som en telefon


Det er nå mulig å ringe uten å faktisk holde på en mobiltelefon (eller hjemme fasttelefon). Dette er fordi enheter som mottar data via trådløse signaler som Wi-Fi er i stand til å sende og motta talekodingen via det trådløse nettverket. Dette omfatter en Apple iPod Touch (som noen refererer til som en iTouch), hvis du har riktig app installert.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes-programvaren (hvis du ikke har det installert, kan du laste det ned gratis fra iTunes.com). Velg "iTunes Store" og vent på at Internett-programmet til å laste.

2 Velg "App Store" og deretter søke etter enten "Truphone" eller "Fring." Dette er to forskjellige trådløse tjenester som fungerer på iPod Touch.

3 Last ned en av de tilgjengelige apps. Truphone krever en $ 4 månedlig service (lades via din iTunes-konto), men Fring er helt gratis.

4 Plugg den medfølgende USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen, og sett den andre enden til strømporten på undersiden av iPod Touch. iTunes oppdager den tilkoblede hardware automatisk.

5 Klikk på hardware oppføring i iTunes, på venstre side av skjermen under «Enheter," klikk "Sync" for å importere app på iPod Touch.

6 Trykk på ikonet nå på iPod-skjermen. Her blir du bedt om å taste inn nummeret du ønsker å ringe. Midlertidig det ringes til den andre telefonen, akkurat som det er gjort med en mobiltelefon.