Hvordan bruke iPod Touch og Google Voice å ringe

Når du kobler en iPod touch til Internett ved hjelp av den innebygde trådløse tilkoblingen, er det mulig å laste ned visse programmer og bruke enheten mye som du ville en iPhone. For eksempel er det mulig å bruke "Google Voice" mens du er koblet til Internett for å ringe både i Google-kontaktene på datamaskiner, og til eventuelle telefonnumre.

Bruksanvisning

1 Trykk på iPod touch "Settings" -knappen, deretter trykker du på "Wi-Fi". Bla gjennom listen over tilgjengelige nettverk, klikker du på navnet til en du vil koble til, legge inn et passord hvis det krever en, og klikk på "Bli med".

2 Trykk på iPod Touch "Home" -knappen. Trykk på "App Store" ikonet og deretter på "Søk" -knappen i bunnen, høyre hjørne. Skriv "Google Voice" i "Search" -feltet og trykker "Enter". Trykk på "Install" -knappen ved siden av Google Voice å laste ned programmet på iPod Touch.

3 Trykk på "Google Voice" ikonet som vises på skrivebordet. Trykk på "Dial" -knappen for å legge inn et telefonnummer å ringe, eller trykk på "Kontakter" liste for å ringe en av dine online kontakter.

Hint

  • Google Voice samtaler til amerikanske telefonnumre, samt eventuelle Google Contact, er fri som i juni 2011. Før du ringer internasjonale numre, legge til midler til Google Voice konto på fullversjonen av Google Voice-nettstedet.