Hvordan bruke iPhone 3Gs Seas

Hvis du har kjøpt en Apple iPhone 3Gs fra AT & T, den eneste amerikanske operatøren å offisielt tilby enheten for salg, det kommer programmert eller "låst" til AT & T-nettverket. Hvis du allerede har låst opp din iPhone 3Gs eller kjøpt en ulåst markedet en, er det mulig å sette inn en annen operatør SIM-kortet inn i den. Sett inn en utenlandsk SIM-kortet inn i ulåst iPhone 3Gs til å bruke den når du reiser utenlands.

Bruksanvisning

1 Kjøp et SIM-kort fra en utenlandsk operatør. I motsetning til mobiltelefon leverandører i USA, har de i de aller fleste andre land ikke krever at du registrerer en serviceavtale eller kjøpe en telefon for å bruke deres tjeneste.

2 Sett inn en skarp gjenstand - en pin, nål eller utbrettet binders fungerer best - inn i det lille hullet på toppen av iPhone 3Gs. Skyv innover til pop SIM-kortskuffen ut, og deretter fjerne den eksisterende SIM-kortet fra iPhone. Sett den til side og lagre den hvis du ønsker å bruke det igjen i fremtiden.

3 Bytt ut din eksisterende SIM med ditt nye SIM, plasserer den med forsiden ned i skuffen. Sett inn skuffen inn i toppen av iPhone 3Gs og skyv den inn i telefonen kropp.

4 Vent til iPhone 3Gs til gjenkjenner SIM. Du vet at dette skjer når den nye transportørens navn vises i øvre venstre hjørne av skjermen på enheten. Du kan nå begynne å bruke din iPhone 3Gs utenlands.

Hint

  • Selv om det er mulig å oppgradere din iPhone til å bruke i utlandet, gjør dette fagene du til internasjonale roaming-avgifter, som kan være ublu hvis du bruker telefonen ofte mens i utlandet. Likevel, hvis din iPhone 3Gs er ikke låst opp, er dette det eneste alternativet for å bruke det i utlandet. For å legge til internasjonale samtaler til planen, ringe 611 fra iPhone 3Gs og trykker på "0" for å snakke med en operatør.
  • Ikke låse opp iPhone 3Gs hvis den ikke allerede er låst opp - og ikke betale noen andre til å gjøre det. Selv om det ikke er noe teknisk ulovlig om opplåsing, ugyldig den enheten garantien Apple og krenker din AT & T servicekontrakt, sistnevnte som kan resultere i å miste AT & T service og å måtte betale et oppsigelsesgebyr hvis AT & T oppdager du har låst opp iPhone.